Her şey kendi elimizde!

Spor 25.10.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Her şey kendi elimizde!

Diyarbekirspor deplasmanından puansız dönerek ligdeki ilk yenilgisini alan Darıca G.B, Pazar günü lider Turgutluspor’u devirmesi halinde zorlu maçların oynanacağı haftadan büyük kazançla çıkabilir. Namağlup ünvanını Diyarbekirspor deplasmanında bırakan Darıca Gençlerbirliği’nde gözler Pazar günü oynanacak olan Turgutluspor maçına çevrildi. Talihsiz geçen Diyarbekirspor maçının izlerini unutturmak isteyen sarı yeşilliler, lider Turgutluspor’u devirdiği taktirde zirve yolunda önemli bir adım atacak. Diyarbekirspor yenilgisinin telafisi için önünde uzun bir periyot olan Darıca G.B takımının, şampiyonluk yolunda kendi sahasında oynayacağı maçları kazanması halinde şampiyonluk yarışında en önemli adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Darıca G.B’nin zirve yarışındaki rakiplerinin zorlu deplasmanlara çıkacağı haftada hanesine 3 puan yazdırması halinde puan durumunda bambaşka bir tablo ortaya çıkacak.

Diyarbekirspor deplasmanından puansız dönerek ligdeki ilk yenilgisini alan Darıca G.B, Pazar günü lider Turgutluspor’u devirmesi halinde zorlu maçların oynanacağı haftadan büyük kazançla çıkabilir.

Namağlup ünvanını Diyarbekirspor deplasmanında bırakan Darıca Gençlerbirliği’nde gözler Pazar günü oynanacak olan Turgutluspor maçına çevrildi. Talihsiz geçen Diyarbekirspor maçının izlerini unutturmak isteyen sarı yeşilliler, lider Turgutluspor’u devirdiği taktirde zirve yolunda önemli bir adım atacak. Diyarbekirspor yenilgisinin telafisi için önünde uzun bir periyot olan Darıca G.B takımının, şampiyonluk yolunda kendi sahasında oynayacağı maçları kazanması halinde şampiyonluk yarışında en önemli adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Darıca G.B’nin zirve yarışındaki rakiplerinin zorlu deplasmanlara çıkacağı haftada hanesine 3 puan yazdırması halinde puan durumunda bambaşka bir tablo ortaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.