Hidropaks Tayfun ailesi çok mutlu

Spor 18.12.2017 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hidropaks Tayfun ailesi çok mutlu

Hidropaks Tayfun ailesi çok mutlu

Geçen hafta sahasında Uzuntarla ile 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan 1.Küme B Grubu lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, telafiyi Bağçeşme’de yaptı. Fatih Yıldız’ın öğrencileri rakibini Uğur(2) ve Ender’in golleriyle 3-1 yenerek haftayı puansız kapatan Hisareyn ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Bu sonucun ardından puanını 33’e çıkaran Tayfunspor, gelecek hafta sahasında Kadıköyspor’u konuk edecek. IŞIKDAĞ’DAN GALİBİYET YEMEĞİ Maç öncesinde kulüp yöneticilerinden Mert Pınar’ın sahibi olduğu Beybaba Çiftliği’nde sabah kahvaltısı yapan Hidropaks Tayfunspor ailesi, maçın ardından galibiyet yemeğini ise kulüp yöneticisi Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ’ın ev sahipliğinde Köfteci Yusuf’ta yedi. Gebze’ye 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşayan Hidropaks Tayfunspor’da Sportif Direktör Serdar Bulun, takımlarına hassasiyet gösteren yöneticiler Maruf Işıkdağ ve Mert Pınar’a teşekkür ederken, elde edilen galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.   Sportif Direktör Serdar Bulun, yemek sonrasında galibiyet selfiesi yapmaktan geri kalmadı.   Işıkdağ, Kulüp Başkanı Cengiz İdacı ve teknik heyet ile görülüyor.   Hidropaks Tayfunsporlu oyuncular yemekte bir araya geldiler.  
Hidropaks Tayfun ailesi çok mutlu

Geçen hafta sahasında Uzuntarla ile 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan 1.Küme B Grubu lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, telafiyi Bağçeşme’de yaptı. Fatih Yıldız’ın öğrencileri rakibini Uğur(2) ve Ender’in golleriyle 3-1 yenerek haftayı puansız kapatan Hisareyn ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Bu sonucun ardından puanını 33’e çıkaran Tayfunspor, gelecek hafta sahasında Kadıköyspor’u konuk edecek.

IŞIKDAĞ’DAN GALİBİYET YEMEĞİ

Maç öncesinde kulüp yöneticilerinden Mert Pınar’ın sahibi olduğu Beybaba Çiftliği’nde sabah kahvaltısı yapan Hidropaks Tayfunspor ailesi, maçın ardından galibiyet yemeğini ise kulüp yöneticisi Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ’ın ev sahipliğinde Köfteci Yusuf’ta yedi. Gebze’ye 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşayan Hidropaks Tayfunspor’da Sportif Direktör Serdar Bulun, takımlarına hassasiyet gösteren yöneticiler Maruf Işıkdağ ve Mert Pınar’a teşekkür ederken, elde edilen galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

 

Sportif Direktör Serdar Bulun, yemek sonrasında galibiyet selfiesi yapmaktan geri kalmadı.

 

Işıkdağ, Kulüp Başkanı Cengiz İdacı ve teknik heyet ile görülüyor.

 

Hidropaks Tayfunsporlu oyuncular yemekte bir araya geldiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.