Hidropaks Tayfun’dan ‘ZENGİN’ transfer!

Spor 06.07.2018 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hidropaks Tayfun’dan ‘ZENGİN’ transfer!

Transfere hızlı bir giriş yapan Hidropaks Gebze Tayfunspor, geçen sezon Arapçeşmespor forması giyen Serdar Zengin’i kadrosuna kattı. Hücum gücüne güç katan bordo beyazlı ekip, önümüzdeki günlerde bombalarını ardı ardına sıralamaya devam edecek.

‘Şifo’ lakaplı Mehmet Yılmaz transferiyle ses getiren Süper Amatör Lig temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, transferde hız kesmiyor. Bordo beyazlı ekip bölgemizin başarılı futbolcularından Serdar Zengin’i kadrosuna katarak ses getirmeye devam etti. Geçen sezon Arapçeşmespor formasını terleten tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlayan Hidropaks Tayfunspor yönetimi, yeni sezon öncesinde önemli bir hamle yaptı. Nokta transferler yapmaya devam edeceklerini kaydeden Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, geçen sezon ligi namağlup bitiren Hidropaks Tayfunspor’un yeni sezonda da Süper Amatör Lig’de ses getireceğini söyledi. ZENGİN: ÇOK MUTLUYUM Hidropaks Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun’un da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini bordo beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atan yeni transfer Serdar Zengin, hedeflerinin örtüştüğü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Sportif Direktör Bulun ise yaptığı açıklamada, kurumsal yapıdan ödün vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ‘’Hidropaks Tayfunspor camiasının duruşuna uygun, kaliteli ve karakterli isimlerle yola çıktık. Serdar kardeşimiz de bunlardan bir tanesi. İnanıyorum ki yeni sezonda kulübümüze çok şey katacak. Transferin Hidropaks Tayfunspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.
Transfere hızlı bir giriş yapan Hidropaks Gebze Tayfunspor, geçen sezon Arapçeşmespor forması giyen Serdar Zengin’i kadrosuna kattı. Hücum gücüne güç katan bordo beyazlı ekip, önümüzdeki günlerde bombalarını ardı ardına sıralamaya devam edecek.

‘Şifo’ lakaplı Mehmet Yılmaz transferiyle ses getiren Süper Amatör Lig temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, transferde hız kesmiyor. Bordo beyazlı ekip bölgemizin başarılı futbolcularından Serdar Zengin’i kadrosuna katarak ses getirmeye devam etti. Geçen sezon Arapçeşmespor formasını terleten tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlayan Hidropaks Tayfunspor yönetimi, yeni sezon öncesinde önemli bir hamle yaptı. Nokta transferler yapmaya devam edeceklerini kaydeden Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, geçen sezon ligi namağlup bitiren Hidropaks Tayfunspor’un yeni sezonda da Süper Amatör Lig’de ses getireceğini söyledi.

ZENGİN: ÇOK MUTLUYUM

Hidropaks Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun’un da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini bordo beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atan yeni transfer Serdar Zengin, hedeflerinin örtüştüğü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Sportif Direktör Bulun ise yaptığı açıklamada, kurumsal yapıdan ödün vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ‘’Hidropaks Tayfunspor camiasının duruşuna uygun, kaliteli ve karakterli isimlerle yola çıktık. Serdar kardeşimiz de bunlardan bir tanesi. İnanıyorum ki yeni sezonda kulübümüze çok şey katacak. Transferin Hidropaks Tayfunspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.