Hidropaks Tayfun ‘Kaya’ya çarptı!

Spor 23.02.2020 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfun ‘Kaya’ya çarptı!

BORDO BEYAZLILAR HAKEM MAĞDURU

Bu sezon birçok kez olumsuz saha dışı faktörlerle uğraşmak zorunda kalan Hidropaks Gebze Tayfunspor, dün yine benzer bir durumla karşılaştı. Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele veren bordo beyazlılar sahasında konuk ettiği Değirmenderespor’a 4-1 yenilirken, karşılaşmanın İzmitli hakemi Serdar Demirkaya verdiği tartışmalı kararlarla maçın skoruna direkt olarak tesir etti. DEĞİRMENDERE’YE 2 PENALTI Karşılaşmanın gol perdesini Değirmenderespor bir penaltı golüyle açarken, penaltı pozisyonu öncesinde bariz ofsaytı görmeyen(!) maçın hakemi Demirkaya, konuk ekibe golü adeta hediye etti. Mücadelenin 1-1’lik eşitle gittiği dakikalarda ise Hidropaks Tayfunspor’un lehine bir penaltı kararını es geçen Demirkaya, dakikalar sonra benzer pozisyonda Değirmenderespor lehine bir kez daha penaltı vermesi büyük tepki topladı. 2-1 geriye düştükten sonra psikolojik olarak gerilen bordo beyazlılarda tek golün sahibi Eser kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, konuk ekip kalan dakikalarda 2 gol daha bularak sahadan 4-1’lik üstünlükle ayrıldı. Üst üste 3’ncü yenilgisini alan İbrahim Babur’un talebeleri, grupta son sıraya indi. Bordo beyazlılar gelecek hafta deplasmanda kendisi gibi 4 puanı bulunan Çınarlıspor deplasmanına çıkacak.
BORDO BEYAZLILAR HAKEM MAĞDURU

Bu sezon birçok kez olumsuz saha dışı faktörlerle uğraşmak zorunda kalan Hidropaks Gebze Tayfunspor, dün yine benzer bir durumla karşılaştı. Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele veren bordo beyazlılar sahasında konuk ettiği Değirmenderespor’a 4-1 yenilirken, karşılaşmanın İzmitli hakemi Serdar Demirkaya verdiği tartışmalı kararlarla maçın skoruna direkt olarak tesir etti.

DEĞİRMENDERE’YE 2 PENALTI

Karşılaşmanın gol perdesini Değirmenderespor bir penaltı golüyle açarken, penaltı pozisyonu öncesinde bariz ofsaytı görmeyen(!) maçın hakemi Demirkaya, konuk ekibe golü adeta hediye etti. Mücadelenin 1-1’lik eşitle gittiği dakikalarda ise Hidropaks Tayfunspor’un lehine bir penaltı kararını es geçen Demirkaya, dakikalar sonra benzer pozisyonda Değirmenderespor lehine bir kez daha penaltı vermesi büyük tepki topladı. 2-1 geriye düştükten sonra psikolojik olarak gerilen bordo beyazlılarda tek golün sahibi Eser kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, konuk ekip kalan dakikalarda 2 gol daha bularak sahadan 4-1’lik üstünlükle ayrıldı. Üst üste 3’ncü yenilgisini alan İbrahim Babur’un talebeleri, grupta son sıraya indi. Bordo beyazlılar gelecek hafta deplasmanda kendisi gibi 4 puanı bulunan Çınarlıspor deplasmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.