Hidropaks Tayfunspor ışıl ışıl!

Spor 02.08.2018 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hidropaks Tayfunspor ışıl ışıl!

ŞAMPİYON HİDROPAKS TAYFUNSPOR TOPBAŞI YAPTI

Gebze amatörünün köklü kulüplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor, Süper Amatör Lig’de mücadele edeceği 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına start verdi. Metin Oktay Stadı’nda yapılan sezonun ilk antrenmanında Tayfunsporlu futbolcuların heyecanlı ve istekli halleri dikkat çekti. Geçen sezon namağlup şampiyon olarak ipi göğüsleyen ve yeni sezona yeni hedeflerle girecek olan bordo beyazlı ekip, Teknik Direktör Fatih Yıldız yönetiminde topbaşı yaptı. Antrenman öncesinde oyuncularıyla konuşma yaparak beklentilerini dile getiren Yıldız, ‘’Birlik ve beraberlik içerisinde disiplinden ve saygıdan ödün vermeden yeni sezona iyi bir başlangıç yapacağımıza yürekten inanıyorum. Tayfunspor’un en iyi şekilde temsil ederek bu güzel kulüpte yeni başarılara yelken açmak dileğiyle yeni sezon hepimize hayırlı olsun’’dedi. BULUN: KARAKTERİ DÜŞÜNEREK ADIMLAR ATTIK Hidropaks Gebze Tayfunspor’u sezon açılışında Kulüp Başkanı Cengiz İdacı ve Sportif Direktör Serdar Bulunda yalnız bırakmadı. Yeni sezon değerlendirmesinde bulunan Bulun, ‘’Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kulübümüzün efendi duruşu ve Fair-Play ruhunu ön plana çıkarmaya çalıştık. Bu sebeple transfer sürecinde sadece kalite değil, karakteri de düşünerek adımlar attık. Hidropaks Gebze Tayfunspor forması altında mücadele edecek olan tüm kardeşlerime ve teknik heyete başarılar diliyorum’’dedi.  
ŞAMPİYON HİDROPAKS TAYFUNSPOR TOPBAŞI YAPTI

Gebze amatörünün köklü kulüplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor, Süper Amatör Lig’de mücadele edeceği 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına start verdi. Metin Oktay Stadı’nda yapılan sezonun ilk antrenmanında Tayfunsporlu futbolcuların heyecanlı ve istekli halleri dikkat çekti.

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak ipi göğüsleyen ve yeni sezona yeni hedeflerle girecek olan bordo beyazlı ekip, Teknik Direktör Fatih Yıldız yönetiminde topbaşı yaptı. Antrenman öncesinde oyuncularıyla konuşma yaparak beklentilerini dile getiren Yıldız, ‘’Birlik ve beraberlik içerisinde disiplinden ve saygıdan ödün vermeden yeni sezona iyi bir başlangıç yapacağımıza yürekten inanıyorum. Tayfunspor’un en iyi şekilde temsil ederek bu güzel kulüpte yeni başarılara yelken açmak dileğiyle yeni sezon hepimize hayırlı olsun’’dedi.

BULUN: KARAKTERİ DÜŞÜNEREK ADIMLAR ATTIK

Hidropaks Gebze Tayfunspor’u sezon açılışında Kulüp Başkanı Cengiz İdacı ve Sportif Direktör Serdar Bulunda yalnız bırakmadı. Yeni sezon değerlendirmesinde bulunan Bulun, ‘’Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kulübümüzün efendi duruşu ve Fair-Play ruhunu ön plana çıkarmaya çalıştık. Bu sebeple transfer sürecinde sadece kalite değil, karakteri de düşünerek adımlar attık. Hidropaks Gebze Tayfunspor forması altında mücadele edecek olan tüm kardeşlerime ve teknik heyete başarılar diliyorum’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.