Hidropaks Tayfunspor kaderini çizecek!

Spor 30.10.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfunspor kaderini çizecek!

Süper Amatör Lig ekibimiz Hidropaks Tayfunspor, ligdeki konumunu belirleyecek olan kritik maça çıkıyor. Bordo beyazlılar bugün saat 19.15’te İhsaniyespor’a konuk olacak. Temsilcimiz alacağı olası bir galibiyet ile Pazar günü lider Arslanbey karşısına moralli çıkmayı hedefliyor. Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, mücadele ettiği A Grubu’nun 7.haftasında bugün kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 11 puanlı bordo beyazlı ekibimiz kendisini 3 puan geriden takip eden İhsaniyespor’un konuğu olacak. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak çıkışa geçen Hidropaks Tayfunspor, zirve yarışında var olma adına büyük önem taşıyan bu 90 dakikaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Pazar günü lider Arslanbey G.B ile oynayacağı maç öncesinde kayıp yaşamak istemeyen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, kazanarak gücünü göstermek istiyor. Kavaklı Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 19.15’te başlayacak.

Süper Amatör Lig ekibimiz Hidropaks Tayfunspor, ligdeki konumunu belirleyecek olan kritik maça çıkıyor. Bordo beyazlılar bugün saat 19.15’te İhsaniyespor’a konuk olacak. Temsilcimiz alacağı olası bir galibiyet ile Pazar günü lider Arslanbey karşısına moralli çıkmayı hedefliyor.

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, mücadele ettiği A Grubu’nun 7.haftasında bugün kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 11 puanlı bordo beyazlı ekibimiz kendisini 3 puan geriden takip eden İhsaniyespor’un konuğu olacak. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak çıkışa geçen Hidropaks Tayfunspor, zirve yarışında var olma adına büyük önem taşıyan bu 90 dakikaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Pazar günü lider Arslanbey G.B ile oynayacağı maç öncesinde kayıp yaşamak istemeyen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, kazanarak gücünü göstermek istiyor. Kavaklı Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 19.15’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.