GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Höbek’ten Dilovası çıkarması!

Dilovası 12.06.2018 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Höbek’ten Dilovası çıkarması!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası'ndaki seçim çalışmalarında Kocaeli'den yine rekor oranda oy beklediğini söyledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında önceki gün Dilovası'ndaydı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut'un da eşlik ettiği Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ziyaretlerine Hicret Camii ile başladı. Namaz sonrası cami cemaatiyle bir araya gelen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, vatandaşlarla sohbet etti. ESNAFI ZİYARET ETTİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Hicret Camii'nden sonra İstiklal Caddesi'ni turladı, esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, 2002 yılından bu yana ekonomide yakalanan istikrarı anlattı. Esnaf da ziyaretinden dolayı AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'e teşekkür etti. DAHA GÜÇLÜ OLMALIYIZ İftarını Dilovası İlim Yayma Cemiyeti’nde yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "Bize kapılarını açan sevgili başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, iftarın ardından Diliskelesi Mahallesi'nde ikamet eden Osman Yılmaz'ı evinde ziyaret etti. Mahallelinin de yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Türkiye üzerinde oynanan oyunların bozulması için 24 Haziran'da AK Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidarını sürdürmesi gerektiğini vurguladı. SİVASLILARLA BİTİRDİ Ev ziyaretlerine Hacı Yasin Korkmaz ile devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, son olarak Sivaslı hemşehrileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü Kocaeli'de yaptığı mitingi hatırlatan Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "Kocaeli, her zaman AK Parti'ye en güçlü desteği vermiştir. Ben 24 Haziran seçimlerinden de rekor oranda oy bekliyorum" ifadesini kullandı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası'ndaki seçim çalışmalarında Kocaeli'den yine rekor oranda oy beklediğini söyledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında önceki gün Dilovası'ndaydı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut'un da eşlik ettiği Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ziyaretlerine Hicret Camii ile başladı. Namaz sonrası cami cemaatiyle bir araya gelen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, vatandaşlarla sohbet etti.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Hicret Camii'nden sonra İstiklal Caddesi'ni turladı, esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, 2002 yılından bu yana ekonomide yakalanan istikrarı anlattı. Esnaf da ziyaretinden dolayı AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'e teşekkür etti.

DAHA GÜÇLÜ OLMALIYIZ
İftarını Dilovası İlim Yayma Cemiyeti’nde yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "Bize kapılarını açan sevgili başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, iftarın ardından Diliskelesi Mahallesi'nde ikamet eden Osman Yılmaz'ı evinde ziyaret etti. Mahallelinin de yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Türkiye üzerinde oynanan oyunların bozulması için 24 Haziran'da AK Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidarını sürdürmesi gerektiğini vurguladı.

SİVASLILARLA BİTİRDİ

Ev ziyaretlerine Hacı Yasin Korkmaz ile devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, son olarak Sivaslı hemşehrileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü Kocaeli'de yaptığı mitingi hatırlatan Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, "Kocaeli, her zaman AK Parti'ye en güçlü desteği vermiştir. Ben 24 Haziran seçimlerinden de rekor oranda oy bekliyorum" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.