HOSPİTALPARK hem eğitiyor hem iyileştiriyor

Darıca 24.05.2017 - 21:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HOSPİTALPARK hem eğitiyor hem iyileştiriyor

Darıca’da sağlık hizmetini sürdüren Hospitalpark Hastanesi ve Darıca Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen konferansta Op. Dr. Kerim Güzel “Diyabet ve Obezite Cerrahisi” hakkında bilgilendirme yaptı.

Adnan Menderes Kültü Merkezi’nde düznelenen konferansa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, GÜ Personel Müdürü Adnan İşçi, Darıca İdari Daire Müdürleri, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Örs, Darıca Bir Umut Engelliler Başkanı Melek Arıkan ve çok sayıda vatandaşlar katılırken konferansın evsahipliğini Hospiatl Park Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ve Başhekimi Nilgün Yöntem yaptı. Op.Dr. Güzel’in konferansı öncesinde Nilgün Yöntem Adnan Menderes Kültür Merkezi salonunda bulunan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Yöntem konuşmasında, “Hospitapark Hastanesi bugüne gelindiğinde Ortadoğu, Arap ülkeleri ve Avrupa’nın bazı ülkelerinden hasta kabul eden bir konuma geldi. İlçenin tek ve ilk özel hastanesi konumundaki hastanemiz yakın zaman içinde yeni yatırım ve atılımlarını tamamladığında Büyük Anadolu hastanesi ismiyle sağlık hizmeti vermeyi sürdürecek.”dedi. KARABACAK MARDİN'İ ANLATTI Yöntem’in ardından kürsüye gelen darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Mardin iline yönelik yaptığı gezi hakkında da kısaca bilgilendirmede bulundu. Başkan Karabacak, “Artık ülkemizin doğusuda güvenli bir konuma gelmiş durumdadır. Bizler doğu batı ayırımı yapmadan ülkemizin her noktasında eşit oranda hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Batıdaki belediye başkanlarımız doğu ve güneydoğu illerinde de aynı kendi kentlerinde ki sorumluluk ve hizmet anlayışını burlarada yansıtmaktadır. Bizde bu anlayışla görevimizi yerine getiriyoruz ancak önceliğimiz Darıcadır. Ugün ilçemizin bir çok cadde ve sokağında çalışmalar sürmektedir. Boğaziçi Hastanesi olarak ilçemizin ilk ve tek hastanesi olarak hizmete başlayan Hospiatal Park hem kendilerine hem de ilçemize yakışan yatırımları yapmaktadır. Aldıkları arsada tamamlayacakları hastane ile ilçede ki sağlık hizmetlerini daha kapsamlı hale getirecektir. Gerek Darıca Farabi Devlet Hastanesi gerekse Hospital Park Hastanesi sadece ilöemizin değil bölgemizin en önemli sağlık kuruluşaları olarak yüzümüzü ağırtmaktadır.”dedi. Konuşmaların ardından Op.Dr. Kerim Güzel “Diyabet ve Obezite Cerrahisi” hakkında konferansını gerçekleştirdi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca’da sağlık hizmetini sürdüren Hospitalpark Hastanesi ve Darıca Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen konferansta Op. Dr. Kerim Güzel “Diyabet ve Obezite Cerrahisi” hakkında bilgilendirme yaptı.

Adnan Menderes Kültü Merkezi’nde düznelenen konferansa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, GÜ Personel Müdürü Adnan İşçi, Darıca İdari Daire Müdürleri, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Örs, Darıca Bir Umut Engelliler Başkanı Melek Arıkan ve çok sayıda vatandaşlar katılırken konferansın evsahipliğini Hospiatl Park Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ve Başhekimi Nilgün Yöntem yaptı. Op.Dr. Güzel’in konferansı öncesinde Nilgün Yöntem Adnan Menderes Kültür Merkezi salonunda bulunan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Yöntem konuşmasında, “Hospitapark Hastanesi bugüne gelindiğinde Ortadoğu, Arap ülkeleri ve Avrupa’nın bazı ülkelerinden hasta kabul eden bir konuma geldi. İlçenin tek ve ilk özel hastanesi konumundaki hastanemiz yakın zaman içinde yeni yatırım ve atılımlarını tamamladığında Büyük Anadolu hastanesi ismiyle sağlık hizmeti vermeyi sürdürecek.”dedi.

KARABACAK MARDİN'İ ANLATTI

Yöntem’in ardından kürsüye gelen darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Mardin iline yönelik yaptığı gezi hakkında da kısaca bilgilendirmede bulundu. Başkan Karabacak, “Artık ülkemizin doğusuda güvenli bir konuma gelmiş durumdadır. Bizler doğu batı ayırımı yapmadan ülkemizin her noktasında eşit oranda hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Batıdaki belediye başkanlarımız doğu ve güneydoğu illerinde de aynı kendi kentlerinde ki sorumluluk ve hizmet anlayışını burlarada yansıtmaktadır. Bizde bu anlayışla görevimizi yerine getiriyoruz ancak önceliğimiz Darıcadır. Ugün ilçemizin bir çok cadde ve sokağında çalışmalar sürmektedir. Boğaziçi Hastanesi olarak ilçemizin ilk ve tek hastanesi olarak hizmete başlayan Hospiatal Park hem kendilerine hem de ilçemize yakışan yatırımları yapmaktadır. Aldıkları arsada tamamlayacakları hastane ile ilçede ki sağlık hizmetlerini daha kapsamlı hale getirecektir. Gerek Darıca Farabi Devlet Hastanesi gerekse Hospital Park Hastanesi sadece ilöemizin değil bölgemizin en önemli sağlık kuruluşaları olarak yüzümüzü ağırtmaktadır.”dedi. Konuşmaların ardından Op.Dr. Kerim Güzel “Diyabet ve Obezite Cerrahisi” hakkında konferansını gerçekleştirdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.