GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hükümetten müjde!

Ekonomi 06.06.2018 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hükümetten müjde!

Maliye Bakanı Naci Ağbal hazine arazisini kullananlara müjde verdi. Kullanıcısı olup da hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyenler için başvuru süresinin 7 Eylül'e kadar uzatıldığını duyurdu..

Maliye Bakanı Naci Ağbal hazineye ait tarım arazilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Maliye Bakanı Ağbal'ın açıklamasından satır başları; 2B arazilerini doğrudan satın alma hakkı olup süresi içinde başvurmayanlara ve başvuru yapıp peşinatını veya taksitlerini yatırmadığı için hakkını kaybedenlere 30 Kasım'a kadar başvuru ve ödeme imkanı sunduk. Kullanıcısı olup da Hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyen ancak süresi içinde başvuramayanlara 7 Eylül'e kadar başvuru yapma, peşinatını veya taksitlerini zamanında yatıramayanlara da 30 Kasım'a kadar ödeme imkanı getirdik. İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk. Belediyeye devredilen taşınmazlar, 200 bin civarındaki fiili kullanıcısına uygun bedelle satılacak. .
Maliye Bakanı Naci Ağbal hazine arazisini kullananlara müjde verdi. Kullanıcısı olup da hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyenler için başvuru süresinin 7 Eylül'e kadar uzatıldığını duyurdu..

Maliye Bakanı  hazineye ait tarım arazilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Maliye Bakanı Ağbal'ın açıklamasından satır başları;

2B arazilerini doğrudan satın alma hakkı olup süresi içinde başvurmayanlara ve başvuru yapıp peşinatını veya taksitlerini yatırmadığı için hakkını kaybedenlere 30 Kasım'a kadar başvuru ve ödeme imkanı sunduk.

Kullanıcısı olup da Hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyen ancak süresi içinde başvuramayanlara 7 Eylül'e kadar başvuru yapma, peşinatını veya taksitlerini zamanında yatıramayanlara da 30 Kasım'a kadar ödeme imkanı getirdik.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk. Belediyeye devredilen taşınmazlar, 200 bin civarındaki fiili kullanıcısına uygun bedelle satılacak.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.