Hüma Hatun Rengârenk!

Gebze 31.07.2018 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hüma Hatun Rengârenk!

Gebze Hüma Hatun Bilgi Evi öğrencileri Gebze Akademi Lisede ebru atölyesine katılıp rengarenk çalışmalar yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak hizmet veren bilgi evlerinden olan Hüma Hatun Bilgi Evi yaz etkinliklerine devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet'in annesi Hüma Hatun'un adı verildiği bilgi evinde öğrenciler keyifli vakit geçirerek sosyal etkinliklerle gelişme sağlıyorlar. Manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirilmesi hedeflenen Hüma Hatun Bilgi Evi’nde 6 derslik, 15 bilgisayarlı 1 bilişim sınıfı,1 satranç sınıfı,7000 kitap bulunan bir öğrenci kütüphanesi,1 veli kütüphanesi ve 1 mescit bulunuyor. KÜBRA AKABALI  
Gebze Hüma Hatun Bilgi Evi öğrencileri Gebze Akademi Lisede ebru atölyesine katılıp rengarenk çalışmalar yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak hizmet veren bilgi evlerinden olan Hüma Hatun Bilgi Evi yaz etkinliklerine devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet'in annesi Hüma Hatun'un adı verildiği bilgi evinde öğrenciler keyifli vakit geçirerek sosyal etkinliklerle gelişme sağlıyorlar. Manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirilmesi hedeflenen Hüma Hatun Bilgi Evi’nde 6 derslik, 15 bilgisayarlı 1 bilişim sınıfı,1 satranç sınıfı,7000 kitap bulunan bir öğrenci kütüphanesi,1 veli kütüphanesi ve 1 mescit bulunuyor.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.