HÜMEYRA'NIN CENAZESİNDE KATİL KOCANIN MEKTUBUNA İSYAN!

Kocaeli 29.01.2016 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HÜMEYRA'NIN CENAZESİNDE KATİL KOCANIN MEKTUBUNA İSYAN!

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde ayrılmak üzere olduğu eşi Sinan Korkmaz tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan, uzun süre komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Hümeyra Korkmaz’ın ailesi, cezaevinden mektup yazarak, mağdur rolü oynayan kocaya isyan etti

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde ayrılmak üzere olduğu eşi Sinan Korkmaz tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan, uzun süre komada kaldıktan sonra bugün hayatını kaybeden Hümeyra Korkmaz’ın cenazesi, Güney Mahallesi’nde bulunan İgsaş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazına büyük bir kalabalık katılırken, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, KTO Başkanı Mustafa Efe, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve çok sayıda esnaf ile vatandaş cemaat arasında yer aldı.   KOCANIN MEKTUBUNA İSYAN Cenaze töreni sırasında, Hümeyra Korkmaz’ın ailesi, cezaevinden Sinan Korkmaz tarafından yazılan ve bebeği göstermedikleri, eşini uzaklaştırdıkları iddialarının yer aldığı mektuba isyan ederek, "Sinan Korkmaz karakoldayken bile bebeğini götürüp gösterdik. Belki pişman olmuştur, kızımız kurtulur umuduyla baba ile bebeği ayırmadık. Bu karakol kayıtlarında yer alıyor. Biz burada kızımız için çırpınırken, o içerde mağduru oynamaya çalışıyor. Mektupta yazdığı gerçek dışı iddiaların hiç biri geçerli değil, iyi niyetli olmasak, daha defalarca bebeği karakola götürüp, görmesine izin vermezdik. Bundan sonra hiçbir şekilde iyi niyete yer kalmadı ve bebeği görmesine de artık izin vermeyeceğiz’’ şeklinde isyan etti.
Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde ayrılmak üzere olduğu eşi Sinan Korkmaz tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan, uzun süre komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Hümeyra Korkmaz’ın ailesi, cezaevinden mektup yazarak, mağdur rolü oynayan kocaya isyan etti

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde ayrılmak üzere olduğu eşi Sinan Korkmaz tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan, uzun süre komada kaldıktan sonra bugün hayatını kaybeden Hümeyra Korkmaz’ın cenazesi, Güney Mahallesi’nde bulunan İgsaş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazına büyük bir kalabalık katılırken, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, KTO Başkanı Mustafa Efe, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve çok sayıda esnaf ile vatandaş cemaat arasında yer aldı.

 

KOCANIN MEKTUBUNA İSYAN

Cenaze töreni sırasında, Hümeyra Korkmaz’ın ailesi, cezaevinden Sinan Korkmaz tarafından yazılan ve bebeği göstermedikleri, eşini uzaklaştırdıkları iddialarının yer aldığı mektuba isyan ederek, "Sinan Korkmaz karakoldayken bile bebeğini götürüp gösterdik. Belki pişman olmuştur, kızımız kurtulur umuduyla baba ile bebeği ayırmadık. Bu karakol kayıtlarında yer alıyor. Biz burada kızımız için çırpınırken, o içerde mağduru oynamaya çalışıyor. Mektupta yazdığı gerçek dışı iddiaların hiç biri geçerli değil, iyi niyetli olmasak, daha defalarca bebeği karakola götürüp, görmesine izin vermezdik. Bundan sonra hiçbir şekilde iyi niyete yer kalmadı ve bebeği görmesine de artık izin vermeyeceğiz’’ şeklinde isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.