HÜRRİYET: “ONURLU BİR GÖREV”

Siyaset 10.07.2018 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

HÜRRİYET: “ONURLU BİR GÖREV”

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak “Onurlu bir görev ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığından gerçekleştirilen kapalı grup toplantısında divan kurulu seçimlerinde en yüksek oyu olarak TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet konuyla ilgili olarak “Evet yeniden bu onurlu göreve arkadaşlarımızın oylarıyla seçildik. Bu dönem görev alacağız.  Muhtemelen Perşembe günü divan teşekkülü toplanacak ve görevimize başlamış olacağız. Onur bir görev en layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.  
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak “Onurlu bir görev ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığından gerçekleştirilen kapalı grup toplantısında divan kurulu seçimlerinde en yüksek oyu olarak TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet konuyla ilgili olarak “Evet yeniden bu onurlu göreve arkadaşlarımızın oylarıyla seçildik. Bu dönem görev alacağız.  Muhtemelen Perşembe günü divan teşekkülü toplanacak ve görevimize başlamış olacağız. Onur bir görev en layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.