Huzurlarınızda 2018 model Gebzespor

Spor 21.07.2017 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Huzurlarınızda 2018 model Gebzespor

GEBZESPOR YENİ SEZONUN HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Ve 2018 model Gebzespor sahaya indi. Teknik Direktör Mehmet Akdemir yönetiminde yenilenen kadrosuyla topbaşı yapan Mor Menekşeler’i Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de yalnız bırakmazken, Başkan Köşker’in mor beyazlılara güven dolu mesajlar vermesi camiaya umut aşıladı. BAL’daki 5’nci sezonuna start verecek olan Gebzespor, 2017-2018 sezonu öncesinde çalışmalarına start verdi. Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştiren Gebzespor’un ilk antrenmanında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker fırtınası esti. Mor beyazlıları sezonun ilk antrenmanında yalnız bırakmayan Başkan Köşker, teknik heyet ve futbolculara tam destek verirken, Köşker’in Gebzespor’a olan desteği kuşkusuz mor beyazlı camiaya büyük umut verdi.     KURBAN KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleşen sezon açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra, Gebze’ye geçicisi süreliğine vekaleten bakan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetimin kurulu üyeleri, eski kulüp Başkanı İlker Çakır, Gebze müftüsü Orhan Örnek katıldı. Kurban kesimi sonrasında dualarla yeni sezona merhaba diyen Mor Menekşeler, saat 09.45’te sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. KÖŞKER’DEN TAM DESTEK Gebzespor’u başarıya taşımak adına üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu yineleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaptığı konuşmada, ‘’Yeni sezonun Gebzespor’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıksız, kazasız ve belasız bir sezon olsun’’dedi. Köşker ardından Kaymakam Ömer Karaman ile birlikte top sektirerek sembolik bir açılış yaptı.
GEBZESPOR YENİ SEZONUN HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Ve 2018 model Gebzespor sahaya indi. Teknik Direktör Mehmet Akdemir yönetiminde yenilenen kadrosuyla topbaşı yapan Mor Menekşeler’i Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de yalnız bırakmazken, Başkan Köşker’in mor beyazlılara güven dolu mesajlar vermesi camiaya umut aşıladı.

BAL’daki 5’nci sezonuna start verecek olan Gebzespor, 2017-2018 sezonu öncesinde çalışmalarına start verdi. Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştiren Gebzespor’un ilk antrenmanında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker fırtınası esti. Mor beyazlıları sezonun ilk antrenmanında yalnız bırakmayan Başkan Köşker, teknik heyet ve futbolculara tam destek verirken, Köşker’in Gebzespor’a olan desteği kuşkusuz mor beyazlı camiaya büyük umut verdi.

 

 

KURBAN KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleşen sezon açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra, Gebze’ye geçicisi süreliğine vekaleten bakan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetimin kurulu üyeleri, eski kulüp Başkanı İlker Çakır, Gebze müftüsü Orhan Örnek katıldı. Kurban kesimi sonrasında dualarla yeni sezona merhaba diyen Mor Menekşeler, saat 09.45’te sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

KÖŞKER’DEN TAM DESTEK

Gebzespor’u başarıya taşımak adına üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu yineleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaptığı konuşmada, ‘’Yeni sezonun Gebzespor’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıksız, kazasız ve belasız bir sezon olsun’’dedi. Köşker ardından Kaymakam Ömer Karaman ile birlikte top sektirerek sembolik bir açılış yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.