İbrahim Gün'den Gebzespor'a moral yemeği

Spor 13.01.2018 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İbrahim Gün'den Gebzespor'a moral yemeği

İbrahim Gün'den Gebzespor'a moral yemeği

Bölgemizin tanınan işadamlarından Gün Palet’in sahibi İbrahim Gün, dün Gebzespor’u akşam yemeğinde misafir etti. Mutlukent’te bulunan Izgara Izgara restoranda düzenlenen yemekte mor beyazlıları konuk eden Gün, Gebzespor’a zorlu Maltepespor maçı öncesinde moral verdi. Yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır da katıldı. GÜN: GEBZESPOR’UN YANINDAYIZ Gebzespor’u konuk eden işadamı İbrahim Gün futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Şampiyon olacağınıza yürekten inanıyorum. Gebze’de yaşayan biri olarak kentimizin takımı Gebzespor’un her daim yanında olacağız. Maltepespor karşılaşmasından 3 puan alacağınıza inanıyorum. Sakatlıksız, kazasız ve belasız bir maç diliyorum. Allah yardımcınız olsun’’dedi.
İbrahim Gün'den Gebzespor'a moral yemeği

Bölgemizin tanınan işadamlarından Gün Palet’in sahibi İbrahim Gün, dün Gebzespor’u akşam yemeğinde misafir etti. Mutlukent’te bulunan Izgara Izgara restoranda düzenlenen yemekte mor beyazlıları konuk eden Gün, Gebzespor’a zorlu Maltepespor maçı öncesinde moral verdi. Yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Sportif Direktör Abbas Sır da katıldı.

GÜN: GEBZESPOR’UN YANINDAYIZ

Gebzespor’u konuk eden işadamı İbrahim Gün futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Şampiyon olacağınıza yürekten inanıyorum. Gebze’de yaşayan biri olarak kentimizin takımı Gebzespor’un her daim yanında olacağız. Maltepespor karşılaşmasından 3 puan alacağınıza inanıyorum. Sakatlıksız, kazasız ve belasız bir maç diliyorum. Allah yardımcınız olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.