İhbar Edene 250 Bin Dolar Ödül

Ekonomi 12.03.2018 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İhbar Edene 250 Bin Dolar Ödül

Kripto para borsası Binance, platforma gerçekleştirilen saldırının sorumlularına yönelik ihbarların 250 bin dolar ile ödüllendirileceğini belirtti. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri, sektörün hedef alan saldırı denemelerine yönelik tutumunu sertleştiriyor. Zhao Changpeng tarafından kurulan Binance, geçtiğimiz hafta platformu hedef alan hackerların yakalanmasında yardımcı olacak bilgi paylaşımında bulunanlara 250 bin dolar (kripto para olarak) ödeme yapacağını bildirdi. ÖDÜL ÖDEMELERİ İÇİN 10 MİLYON DOLAR AYRILDI Kripto para platfomu tarafından pazar günü yapılan açıklamada söz konusu ödül ödemeleri için 10 milyon dolar ayrıldığını ve diğer platformları da aynısını yapmaları için cesaretlendirdiği belirtildi. Hackerlar, bu yılın başından beri dijital para Borsalarından 700 milyon dolar değerinde kripto para çaldı. Bu soygunlar, hem düzenleyici kurumlar hem de borsalar üzerindeki yatırımcının korunmasına ilişkin daha fazla çaba harcanmasına yönelik baskıyı artırıyor.  

Kripto para borsası Binance, platforma gerçekleştirilen saldırının sorumlularına yönelik ihbarların 250 bin dolar ile ödüllendirileceğini belirtti.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri, sektörün hedef alan saldırı denemelerine yönelik tutumunu sertleştiriyor. Zhao Changpeng tarafından kurulan Binance, geçtiğimiz hafta platformu hedef alan hackerların yakalanmasında yardımcı olacak bilgi paylaşımında bulunanlara 250 bin dolar (kripto para olarak) ödeme yapacağını bildirdi.

ÖDÜL ÖDEMELERİ İÇİN 10 MİLYON DOLAR AYRILDI

Kripto para platfomu tarafından pazar günü yapılan açıklamada söz konusu ödül ödemeleri için 10 milyon dolar ayrıldığını ve diğer platformları da aynısını yapmaları için cesaretlendirdiği belirtildi. Hackerlar, bu yılın başından beri dijital para Borsalarından 700 milyon dolar değerinde kripto para çaldı. Bu soygunlar, hem düzenleyici kurumlar hem de borsalar üzerindeki yatırımcının korunmasına ilişkin daha fazla çaba harcanmasına yönelik baskıyı artırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.