‘’İki maçı da kazanacağız’’

Spor 03.05.2017 - 19:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’İki maçı da kazanacağız’’

DARICA G.B YÖNETİCİSİ DEMİRTAŞ’TAN İDDİALI AÇIKLAMALAR:

Darıca Gençlerbirliği Genel Sekreteri Lokman Demirtaş, Play-Off Yarı Final’inde karşılaşacakları Diyarbekirspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Diyarbekirspor’u iki maçta da yeneceklerini vurgulayan Demirtaş, finale kalacaklarından şüphe duymadığını söyledi. Takımın son haftalardaki yükselen form grafiğine dikkat çeken Demirtaş, sezon içerisinde oynanan iki maçın bu karşılaşmayı etkilemeyeceğini söyledi. ‘’SEZON İÇİNDEKİ MAÇLAR ÖLÇÜ OLMAZ’’ Ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta alınan 3-0’lık yenilgide kadrolarının farklı olduğunu belirten Demirtaş, ‘’Ligin ikinci yarısında yenilenen kadromuzla çok daha güçlü bir Darıca Gençlerbirliği izledik. Diyarbekirspor ile kendi sahamızda oynadığımız ve 4-0 kazandığımız maç da bu karşılaşmayı etkilemez. O yüzden sezon içerisinde oynanan maçların ölçü olacağını düşünmüyorum. Play-Off maçlarının havası bambaşka olur. Teknik ekip ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. Kazanan taraf biz olacağız’’dedi.  
DARICA G.B YÖNETİCİSİ DEMİRTAŞ’TAN İDDİALI AÇIKLAMALAR:

Darıca Gençlerbirliği Genel Sekreteri Lokman Demirtaş, Play-Off Yarı Final’inde karşılaşacakları Diyarbekirspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Diyarbekirspor’u iki maçta da yeneceklerini vurgulayan Demirtaş, finale kalacaklarından şüphe duymadığını söyledi. Takımın son haftalardaki yükselen form grafiğine dikkat çeken Demirtaş, sezon içerisinde oynanan iki maçın bu karşılaşmayı etkilemeyeceğini söyledi.

‘’SEZON İÇİNDEKİ MAÇLAR ÖLÇÜ OLMAZ’’

Ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta alınan 3-0’lık yenilgide kadrolarının farklı olduğunu belirten Demirtaş, ‘’Ligin ikinci yarısında yenilenen kadromuzla çok daha güçlü bir Darıca Gençlerbirliği izledik. Diyarbekirspor ile kendi sahamızda oynadığımız ve 4-0 kazandığımız maç da bu karşılaşmayı etkilemez. O yüzden sezon içerisinde oynanan maçların ölçü olacağını düşünmüyorum. Play-Off maçlarının havası bambaşka olur. Teknik ekip ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. Kazanan taraf biz olacağız’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.