İkinci amatör sahne alıyor

Spor 10.01.2020 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İkinci amatör sahne alıyor

İkinci amatör küme takımlarımız yarın ve Pazar günü ligin ilk haftasına merhaba diyecekler. F ve G Grubundaki ekiplerimiz zorlu maratonun ilk ayağına oynayacakları karşılaşmalarla imza atarak sahaya çıkacaklar. F Grubunun ilk haftasında sporseverler yarın derbi heyecanı yaşayacaklar. İki önemli temsilcimiz Beylikbağıspor ile Gebze Yavuz Selimspor, saat 17.00’de Beylikbağı stadında karşılaşacaklar. Grubun diğer karşılaşmaları ise Darıca Türkeli-Gebze Muallimköy ve Çayırova Gençlerbirliği- Mollafenari arasında oynanacak. Maçların başlama saati 15.00 G GRUBU YARIN OYNUYOR G Grubunda ise ilk hafta maçları Pazar günü sahne alacak. Saat 15.00’te 41 Karadeniz ile Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliği, saat 17.00’de Gebze Beşköy ile Gebze Balkanspor ve 19.00’da Tavşancıl ile Çayırova Yeni Mahalle Gümüşspor kozlarını paylaşacak.

İkinci amatör küme takımlarımız yarın ve Pazar günü ligin ilk haftasına merhaba diyecekler. F ve G Grubundaki ekiplerimiz zorlu maratonun ilk ayağına oynayacakları karşılaşmalarla imza atarak sahaya çıkacaklar. F Grubunun ilk haftasında sporseverler yarın derbi heyecanı yaşayacaklar. İki önemli temsilcimiz Beylikbağıspor ile Gebze Yavuz Selimspor, saat 17.00’de Beylikbağı stadında karşılaşacaklar. Grubun diğer karşılaşmaları ise Darıca Türkeli-Gebze Muallimköy ve Çayırova Gençlerbirliği- Mollafenari arasında oynanacak. Maçların başlama saati 15.00

G GRUBU YARIN OYNUYOR

G Grubunda ise ilk hafta maçları Pazar günü sahne alacak. Saat 15.00’te 41 Karadeniz ile Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliği, saat 17.00’de Gebze Beşköy ile Gebze Balkanspor ve 19.00’da Tavşancıl ile Çayırova Yeni Mahalle Gümüşspor kozlarını paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.