İl başkanları Gebze’de buluşacak

Gebze 04.02.2017 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İl başkanları Gebze’de buluşacak

Siyasi partilerin il başkanlarının bu ayki toplantısı SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu başkanlığında pazartesi günü Gebze Holiday İnn Otel’de gerçekleştirilecek Kaynak: İl başkanları Gebze’de buluşacak

GEÇEN AY NEŞELİYDİLER 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kentimizdeki siyasi parti il başkanları her ay düzenli olarak bir araya geliyor. Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen toplantılar kapsamında geçen ayki toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ev sahipliği yapmıştı. Sarıbay, siyasi partilerin il başkanlarını Sapanca Gölü kenarındaki Sukay Park’ta ağırlamıştı. Kahvaltılı programda il başkanlarının neşeli halleri dikkatlerden kaçmamıştı.   GEBZE’DE TOPLANACAKLAR Öte yandan bu ayki il başkanları toplantısına SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun ev sahipliği yapacağı söylenmişti. İl başkanlarının toplantısına ev sahipliği yapacak olan Sinan Ejderoğlu, toplantı yerini Gebze olarak belirledi. Ejderoğlu, il başkanlarını pazartesi günü saat 10.00’da Gebze Holiday Inn Otel’de misafir edecek.Toplantıda, siyasi parti temsilcilerinin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
Siyasi partilerin il başkanlarının bu ayki toplantısı SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu başkanlığında pazartesi günü Gebze Holiday İnn Otel’de gerçekleştirilecek Kaynak: İl başkanları Gebze’de buluşacak

GEÇEN AY NEŞELİYDİLER

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kentimizdeki siyasi parti il başkanları her ay düzenli olarak bir araya geliyor. Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen toplantılar kapsamında geçen ayki toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ev sahipliği yapmıştı. Sarıbay, siyasi partilerin il başkanlarını Sapanca Gölü kenarındaki Sukay Park’ta ağırlamıştı. Kahvaltılı programda il başkanlarının neşeli halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

 

GEBZE’DE TOPLANACAKLAR

Öte yandan bu ayki il başkanları toplantısına SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun ev sahipliği yapacağı söylenmişti. İl başkanlarının toplantısına ev sahipliği yapacak olan Sinan Ejderoğlu, toplantı yerini Gebze olarak belirledi. Ejderoğlu, il başkanlarını pazartesi günü saat 10.00’da Gebze Holiday Inn Otel’de misafir edecek.Toplantıda, siyasi parti temsilcilerinin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.