İlhan Yıldırım’dan sürpriz ziyaret

Gebze 04.05.2020 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlhan Yıldırım’dan sürpriz ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Yönetici İlhan Yıldırım Ümit Medya’yı ziyaret etti. Medya sektörüne giren, Hedef ve Kulis gazetelerine ortak olan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından destek ve tebrik mesajları alan Nihat Yıldırım’a bugün AK Parti Kocaeli İl Yönetici aynı zamanda kardeşi İlhan Yıldırım sürpriz bir ziyarette bulundu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’a yeni işinde başarılar dileyen İlhan Yıldırım, “Abim Nihat Yıldırım ve Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’a birlikte adım attıkları medya sektöründe başarılar diliyorum. Bu birliktelikten çok mutlu oldum” dedi. AK Parti Kocaeli İl Yönetici İlhan Yıldırım tebrik konuşmasının ardından Abbas Sır ile birlikte Ümit Medya’nın yeni çalışma ofisini gezerek çalışanlara kolay gelsin dileklerini iletti.  

AK Parti Kocaeli İl Yönetici İlhan Yıldırım Ümit Medya’yı ziyaret etti.

Medya sektörüne giren, Hedef ve Kulis gazetelerine ortak olan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından destek ve tebrik mesajları alan Nihat Yıldırım’a bugün AK Parti Kocaeli İl Yönetici aynı zamanda kardeşi İlhan Yıldırım sürpriz bir ziyarette bulundu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’a yeni işinde başarılar dileyen İlhan Yıldırım, “Abim Nihat Yıldırım ve Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’a birlikte adım attıkları medya sektöründe başarılar diliyorum. Bu birliktelikten çok mutlu oldum” dedi. AK Parti Kocaeli İl Yönetici İlhan Yıldırım tebrik konuşmasının ardından Abbas Sır ile birlikte Ümit Medya’nın yeni çalışma ofisini gezerek çalışanlara kolay gelsin dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.