İLİM KOLEJİ ADINI BİR KEZ DAHA DUYURDU

Darıca 23.05.2018 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLİM KOLEJİ ADINI BİR KEZ DAHA DUYURDU

Türkiye geneli yapılan deneme sınavı sonuçlarına göre Özel İlim Eğitim Kurumları bir kez daha hem Türkiye çapında hem de bölge çapındaki başarılı yerini korudu.

Birçok okulun katıldığı sınav sonuçlarına göre İlim İlkokulu 2. Sınıflar ilde 2(ikinci), ilçede 1(birinci), 3. Sınıflar ilçede 2(ikinci), 5. Sınıflar il ve ilçede 1(birinci), 6. Sınıflar il ve ilçede 1(birinci), 7. Sınıflar ilde 2(ikinci), ilçede 1(birinci) ve 8. Sınıflar ilçede 1(birinci) olmuşlardır. Aynı zamanda 2. Sınıflardan Hacer Berra Demirtaş, Yasin Efe Usta, Kemal Emre Koçinali, Miray Sena Kaya ve 3. Sınıflardan Sena Ayar, Rana Ayar, Zeynep Naz Solak, İclal Cevahir, Yaren Öykü Erdağ, Taha Gökhan Kurtça Türkiye 1. Si olmuşlardır. İlim Koleji Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk, “Öğrencilerimizin sene başından bu yana göstermiş oldukları gayretli çalışmanın meyvelerini alıyoruz. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Türkiye geneli yapılan deneme sınavı sonuçlarına göre Özel İlim Eğitim Kurumları bir kez daha hem Türkiye çapında hem de bölge çapındaki başarılı yerini korudu.

Birçok okulun katıldığı sınav sonuçlarına göre İlim İlkokulu 2. Sınıflar ilde 2(ikinci), ilçede 1(birinci), 3. Sınıflar ilçede 2(ikinci), 5. Sınıflar il ve ilçede 1(birinci), 6. Sınıflar il ve ilçede 1(birinci), 7. Sınıflar ilde 2(ikinci), ilçede 1(birinci) ve 8. Sınıflar ilçede 1(birinci) olmuşlardır. Aynı zamanda 2. Sınıflardan Hacer Berra Demirtaş, Yasin Efe Usta, Kemal Emre Koçinali, Miray Sena Kaya ve 3. Sınıflardan Sena Ayar, Rana Ayar, Zeynep Naz Solak, İclal Cevahir, Yaren Öykü Erdağ, Taha Gökhan Kurtça Türkiye 1. Si olmuşlardır. İlim Koleji Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk, “Öğrencilerimizin sene başından bu yana göstermiş oldukları gayretli çalışmanın meyvelerini alıyoruz. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve
ailelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.