GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İLİM ÖĞRENCİLERİNİN KARNE SEVİNCİ!

Darıca 08.06.2018 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLİM ÖĞRENCİLERİNİN KARNE SEVİNCİ!

Özel İlim Eğitim Kurumları Karne Şenliği Programı düzenledi.

Özel İlim Eğitim Kurumları Karne Şenliği Programı düzenledi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda; İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları dans gösterileri, ilkokul öğrencilerinin şiir, halk oyunları gösterileri, 5, 6 ve 7. Sınıflardan oluşan bağlama, gitar ve okul korosunun ardından 8. Sınıfların kütüğe plaket çakılması, bayrak teslim töreni ve son olarak kep atma merasimi gerçekleştirildi. 8. Sınıf matematik öğretmeni Faruk Kütük, “Uzun ve yorucu bir yıl geçirdik. Sınava hazırlık sürecimizde öğrencilerimiz bıkmadan ve yılmadan azimle çalıştılar. Onları mezun etmenin gururunun yanında ayrılacağımız için de hüzünlüyüm. Umarım hayatlarında mutlu, girecekleri tüm sınavlarda başarılı olurlar. Hepsinin yolu açık olsun” dedi. Okul Müdürü Halil Bulut, “Tüm öğrencilerimizi yıl boyunca göstermiş oldukları gayretlerden ötürü tebrik ediyorum. 8. Sınıf mezunlarımıza azimlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Velilerimiz öğrencilerimizin karnelerine bakarken onları notlar ile değil gösterdikleri gayret ile değerlendirmeleri gerektiğini vurgulamak istiyorum. Güzel ve huzurlu bir yaz tatili diliyorum” dedi. Özel İlim Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, “ İlim ailesi olarak 3. Yılımızın sonuna geldik. Her geçen sene daha da büyüyen okulumuzda bu yılı da mutlu ve gururlu geçirmenin sevinci içindeyiz. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde kampüs planımızı hayata geçirip daha büyük bir okulda eğitime devam edeceğiz. Mezun olan ve karne alan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Keyifli geçen programda çocuklarını gururlar izleyen velilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.
Özel İlim Eğitim Kurumları Karne Şenliği Programı düzenledi.

Özel İlim Eğitim Kurumları Karne Şenliği Programı düzenledi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda; İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları dans gösterileri, ilkokul öğrencilerinin şiir, halk oyunları gösterileri, 5, 6 ve 7. Sınıflardan oluşan bağlama, gitar ve okul korosunun ardından 8. Sınıfların kütüğe plaket çakılması, bayrak teslim töreni ve son olarak kep atma merasimi gerçekleştirildi.

8. Sınıf matematik öğretmeni Faruk Kütük, “Uzun ve yorucu bir yıl geçirdik. Sınava hazırlık sürecimizde öğrencilerimiz bıkmadan ve yılmadan azimle çalıştılar. Onları mezun etmenin gururunun yanında ayrılacağımız için de hüzünlüyüm. Umarım hayatlarında mutlu, girecekleri tüm sınavlarda başarılı olurlar. Hepsinin yolu açık olsun” dedi.

Okul Müdürü Halil Bulut, “Tüm öğrencilerimizi yıl boyunca göstermiş oldukları gayretlerden ötürü tebrik ediyorum. 8. Sınıf mezunlarımıza azimlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Velilerimiz öğrencilerimizin karnelerine bakarken onları notlar ile değil gösterdikleri gayret ile değerlendirmeleri gerektiğini vurgulamak istiyorum. Güzel ve huzurlu bir yaz tatili diliyorum” dedi.

Özel İlim Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, “ İlim ailesi olarak 3. Yılımızın sonuna geldik. Her geçen sene daha da büyüyen okulumuzda bu yılı da mutlu ve gururlu geçirmenin sevinci içindeyiz. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde kampüs planımızı hayata geçirip daha büyük bir okulda eğitime devam edeceğiz. Mezun olan ve karne alan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Keyifli geçen programda çocuklarını gururlar izleyen velilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.