İLKÇEV'de Model Uçak Eğitimleri

Gebze 05.08.2018 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLKÇEV'de Model Uçak Eğitimleri

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV), “Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz” Projesi kapsamında ‘Model Uçak’ eğitimleri veriyor.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında, Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından yürütülen “Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz” Projesi kapsamında ‘Model Uçak’ eğitimleri devam ediyor. ULUTAŞ’TAN "MODEL UÇAK" EĞİTİMİ Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV)'de Serbest Uçuş Rehber Öğretmeni Nurettin Ulutaş gözetiminde gençlere yönelik "Model Uçak" eğitimleri devam ediyor. Önce serbest uçuş ve aerodinamik konusunda temel bilgilendirmeyle başlayan kursta daha sonra birinci aşama sayılabilecek ata model uçaklar kursiyerler tarafından büyük bir keyif ve itinayla birleştirilerek uçuşa hazır hale getirildi. KURSİYERLER MEMNUN Kurs esnasında kursiyer öğrenciler ve eğitmenler faaliyetten oldukça mutluluk duyduklarını söylediler. THK'dan temin edilen malzemelerle Ata modeli uçakların yapımını tamamlayan kursiyerler model uçaklarını uçurarak emeklerinin keyfini çıkardılar. Eğitim sonrası öğrencilere THK (Türk Hava Kurumu) ve FAI (Uluslararası Havacılık Federasyonu) yönetmeliklerine uygun olarak model uçak sertifikaları verilecek.
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV), “Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz” Projesi kapsamında ‘Model Uçak’ eğitimleri veriyor.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında, Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından yürütülen “Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz” Projesi kapsamında ‘Model Uçak’ eğitimleri devam ediyor.

ULUTAŞ’TAN "MODEL UÇAK" EĞİTİMİ

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV)'de Serbest Uçuş Rehber Öğretmeni Nurettin Ulutaş gözetiminde gençlere yönelik "Model Uçak" eğitimleri devam ediyor. Önce serbest uçuş ve aerodinamik konusunda temel bilgilendirmeyle başlayan kursta daha sonra birinci aşama sayılabilecek ata model uçaklar kursiyerler tarafından büyük bir keyif ve itinayla birleştirilerek uçuşa hazır hale getirildi.

KURSİYERLER MEMNUN

Kurs esnasında kursiyer öğrenciler ve eğitmenler faaliyetten oldukça mutluluk duyduklarını söylediler. THK'dan temin edilen malzemelerle Ata modeli uçakların yapımını tamamlayan kursiyerler model uçaklarını uçurarak emeklerinin keyfini çıkardılar. Eğitim sonrası öğrencilere THK (Türk Hava Kurumu) ve FAI (Uluslararası Havacılık Federasyonu) yönetmeliklerine uygun olarak model uçak sertifikaları verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.