İlker Çakır'dan bomba açıklama!

Spor 04.04.2016 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlker Çakır'dan bomba açıklama!

İlker Çakır'dan bomba açıklama!

Ergene Velimeşespor karşısında ortaya konan kötü futbol, Başkan İlker Çakır’ı bir hayli öfkelendirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yaparak futbolcularına göndermelerde bulunan Çakır, ‘’Takım kalsın diyordum fakat tamamen yanlış düşünüyormuşum, bu takımın formasını taşıyamayan kimse kalmayacak’’dedi. KÖTÜ FUTBOL BARDAĞI TAŞIRDI Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor’da Ergene Velimeşespor karşısında alınan yenilgden çok, ortaya konan kötü futbol bardağı taşırdı. Maçla ilgili teknik ekipten rapor alan ve oldukça sinirlendiği öğrenilen Başkan Çakır, içini sosyal medya üzerinden döktü. REVİZYON SİNYALİ VERDİ Takımın formasını taşıyamayan futbolculara sitem eden Başkan Çakır, gelecek sezon için revizyon sinyalleri verdi. Özellikle idari anlamda önemli işler yapan ve gelecek sezon sportif başarı yakalanması adına önemli temeller atan Başkan Çakır, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularla yola devam etme kararı aldı. TARAFTARLARDAN ÇAKIR’A DESTEK Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya mor beyazlı taraftarlardan da ‘Tam destek’ gelirken, Gebzespor tribününün önde gelen isimleri gelecek sezon takım için savaşan futbolcuları görmek istediklerini belirttiler.
İlker Çakır'dan bomba açıklama!

Ergene Velimeşespor karşısında ortaya konan kötü futbol, Başkan İlker Çakır’ı bir hayli öfkelendirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yaparak futbolcularına göndermelerde bulunan Çakır, ‘’Takım kalsın diyordum fakat tamamen yanlış düşünüyormuşum, bu takımın formasını taşıyamayan kimse kalmayacak’’dedi.

KÖTÜ FUTBOL BARDAĞI TAŞIRDI

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor’da Ergene Velimeşespor karşısında alınan yenilgden çok, ortaya konan kötü futbol bardağı taşırdı. Maçla ilgili teknik ekipten rapor alan ve oldukça sinirlendiği öğrenilen Başkan Çakır, içini sosyal medya üzerinden döktü.

REVİZYON SİNYALİ VERDİ

Takımın formasını taşıyamayan futbolculara sitem eden Başkan Çakır, gelecek sezon için revizyon sinyalleri verdi. Özellikle idari anlamda önemli işler yapan ve gelecek sezon sportif başarı yakalanması adına önemli temeller atan Başkan Çakır, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularla yola devam etme kararı aldı.

TARAFTARLARDAN ÇAKIR’A DESTEK

Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya mor beyazlı taraftarlardan da ‘Tam destek’ gelirken, Gebzespor tribününün önde gelen isimleri gelecek sezon takım için savaşan futbolcuları görmek istediklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.