İlker Çakır'dan çarpıcı açıklamalar

Spor 04.05.2016 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlker Çakır'dan çarpıcı açıklamalar

İlker Çakır'dan çarpıcı açıklamalar

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, transfer planlaması ve gelecek sezonun yapılanması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınlayan Çakır, camianın yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Hata yapma lükslerinin olmadığını ve sabırlı davranmaları gerektiğinin altını çizen Başkan Çakır, transferde ince eleyip sık dokuyacaklarını mesajını verdi.  İLKER ÇAKIR'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU: Gebzespor Kulübü olarak 2016-2017 dönemi için transfer çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Transfer planlamamızı bir sistem dahilinde yapmamız gerekmektedir. Camia olarak bu yıl hata yapma lüksümüz yok ve sabırlı olmak zorundayız. Geçmiş tecrübelerimizden yola çıkarak transfer planlamamızda iyi oyuncu yerine doğru oyuncu transferi üzerine odaklanıyoruz. İyi oyuncu sisteminize uymadıkça değerini kaybeder ve sıradanlaşır. Aksi olsaydı futbola büyük bütçeler ayıran ve iyi transfer yapan takımlar her yıl şampiyon olurdu. Bizim teknik ekibimizin bir oyun sistemi ve formatı var. Her pozisyon için oyunculardan beklediğimiz yeterlilikler var. Bu yeterlilikleri karşılayacak ve oyun sisteminin gereğini yerine getirecek doğru oyuncular arıyoruz. Bütün oyuncular kurduğumuz idari ve teknik sisteme uymak ve değer katmak zorunda kalacak. Oyuncu transfer ederken sadece yetenek değil kişilik de transfer ediyoruz. Yeteneğini takım için kullanan ve paylaşan, mücadele gücü yüksek, sorumluluk alabilen, kazanma motivasyonu olan, saha içi ve dışında problem çözebilen, aidiyet ve kurum kültürü gelişmiş ve takımın bütünlüğüne katkıda bulunabilecek oyuncular tercihimiz olacak. Bu yeni bakış açımızın bizi başarıya götüreceğine inancım tamdır. Gebzespor Kulübü
İlker Çakır'dan çarpıcı açıklamalar

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, transfer planlaması ve gelecek sezonun yapılanması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınlayan Çakır, camianın yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Hata yapma lükslerinin olmadığını ve sabırlı davranmaları gerektiğinin altını çizen Başkan Çakır, transferde ince eleyip sık dokuyacaklarını mesajını verdi. 

İLKER ÇAKIR'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

Gebzespor Kulübü olarak 2016-2017 dönemi için transfer çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Transfer planlamamızı bir sistem dahilinde yapmamız gerekmektedir. Camia olarak bu yıl hata yapma lüksümüz yok ve sabırlı olmak zorundayız. Geçmiş tecrübelerimizden yola çıkarak transfer planlamamızda iyi oyuncu yerine doğru oyuncu transferi üzerine odaklanıyoruz. İyi oyuncu sisteminize uymadıkça değerini kaybeder ve sıradanlaşır. Aksi olsaydı futbola büyük bütçeler ayıran ve iyi transfer yapan takımlar her yıl şampiyon olurdu. Bizim teknik ekibimizin bir oyun sistemi ve formatı var. Her pozisyon için oyunculardan beklediğimiz yeterlilikler var. Bu yeterlilikleri karşılayacak ve oyun sisteminin gereğini yerine getirecek doğru oyuncular arıyoruz. Bütün oyuncular kurduğumuz idari ve teknik sisteme uymak ve değer katmak zorunda kalacak. Oyuncu transfer ederken sadece yetenek değil kişilik de transfer ediyoruz. Yeteneğini takım için kullanan ve paylaşan, mücadele gücü yüksek, sorumluluk alabilen, kazanma motivasyonu olan, saha içi ve dışında problem çözebilen, aidiyet ve kurum kültürü gelişmiş ve takımın bütünlüğüne katkıda bulunabilecek oyuncular tercihimiz olacak. Bu yeni bakış açımızın bizi başarıya götüreceğine inancım tamdır.
Gebzespor Kulübü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.