''İlker Çakır'ın yaklaşımı...''

Spor 13.05.2016 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''İlker Çakır'ın yaklaşımı...''

''İlker Çakır'ın yaklaşımı...''

Yeni sezonda Gebzespor forması giyecek olan Caner Şen Gebzespor taraftarlarına övgüler yağdırırken, Başkan İlker Çakır'la ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. ‘’TARAFTARLARA HAYRAN KALMIŞTIM’’ Gebzespor’un küme düşmeme mücadelesi verdiği sezonda mor beyazlı taraftarların takımlarına olan tutkusuna hayran kaldığını belirten 24 yaşındaki oyuncu, Gebzespor taraftarlarının önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. Caner, ‘’Gebzespor’a karşı oynadığım o maçta, Süper Lig maçlarında görmediğim atmosferi görmüştüm. Takımlarına böylesine bağlı bir taraftar topluluğu önünde forma giymek beni heyecanlandırıyor’’dedi. ‘’BAŞKANIMIZ BİZE GÜVENDİĞİNİ SÖYLEDİ’’ 3 gün önce Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın ofisine gelerek her konuda anlaşmaya varan Caner Şen, Başkan Çakır’ın kendisine olan yaklaşımı ve sıcakkanlılığının kendisini bir hayli memnun ettiğini söyledi. Genç oyuncu, ‘’Başkanımız bana ve takımımıza yeni katılan arkadaşlarımıza olan güvenini dile getirdi. Bu saatten tek amacım var, o da Gebzespor’un başarısı. Başkanımızı ve taraftarlarımızı mahcup etmek istiyorum. İnşallah hep birlikte başarcağız’’dedi. ‘’UYUM SORUNU YAŞAMAYACAĞIZ’’ 15 gün sonra resmi imza için Gebze’ye geleceği öğrenilen Caner, Afjet Afyonspor’dan yapılan 5.transfer oldu. Afyon’daki takım arkadaşlarıyla Gebzespor forması altında mücadele edecek olmasının kendisi için avantaj olduğunu belirten Caner, ‘’Aynı oyuncularla oynamak uyum sorunu yaşamama açısından çok iyi olacak. Zaten takımda tanıdığımız bir çok abimiz-kardeşimiz var. Umarım başarılı bir sezon geçiririz’’dedi.
''İlker Çakır'ın yaklaşımı...''

Yeni sezonda Gebzespor forması giyecek olan Caner Şen Gebzespor taraftarlarına övgüler yağdırırken, Başkan İlker Çakır'la ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

‘’TARAFTARLARA HAYRAN KALMIŞTIM’’

Gebzespor’un küme düşmeme mücadelesi verdiği sezonda mor beyazlı taraftarların takımlarına olan tutkusuna hayran kaldığını belirten 24 yaşındaki oyuncu, Gebzespor taraftarlarının önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. Caner, ‘’Gebzespor’a karşı oynadığım o maçta, Süper Lig maçlarında görmediğim atmosferi görmüştüm. Takımlarına böylesine bağlı bir taraftar topluluğu önünde forma giymek beni heyecanlandırıyor’’dedi.

‘’BAŞKANIMIZ BİZE GÜVENDİĞİNİ SÖYLEDİ’’

3 gün önce Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın ofisine gelerek her konuda anlaşmaya varan Caner Şen, Başkan Çakır’ın kendisine olan yaklaşımı ve sıcakkanlılığının kendisini bir hayli memnun ettiğini söyledi. Genç oyuncu, ‘’Başkanımız bana ve takımımıza yeni katılan arkadaşlarımıza olan güvenini dile getirdi. Bu saatten tek amacım var, o da Gebzespor’un başarısı. Başkanımızı ve taraftarlarımızı mahcup etmek istiyorum. İnşallah hep birlikte başarcağız’’dedi.

‘’UYUM SORUNU YAŞAMAYACAĞIZ’’

15 gün sonra resmi imza için Gebze’ye geleceği öğrenilen Caner, Afjet Afyonspor’dan yapılan 5.transfer oldu. Afyon’daki takım arkadaşlarıyla Gebzespor forması altında mücadele edecek olmasının kendisi için avantaj olduğunu belirten Caner, ‘’Aynı oyuncularla oynamak uyum sorunu yaşamama açısından çok iyi olacak. Zaten takımda tanıdığımız bir çok abimiz-kardeşimiz var. Umarım başarılı bir sezon geçiririz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.