İmha planı hazırlanıyor!

Spor 09.11.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İmha planı hazırlanıyor!

TEKNİK PATRON DERELİOĞLU, PENDİKSPOR KARŞISINA SÜRPRİZ BİR İLK 11 SÜREBİLİR

Eksiklerine rağmen Pendikspor karşısında en etkili ve en doğru kadroyu sahaya sürme planları yapan Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, zorlu maç öncesinde taşları yerinden oynatacak. Sakatlıklar ile boğuşan Darıca G.B’de taşlar yerinden oynuyor. Sarı yeşilli temsilcimizde iki stoper Eren Tokat ve Kemal Tokak’ın yokluğunda Manisa BBSK maçında sol bek oynayan Kerem’in sol stopere geçmesi bekleniyor. Kerem’in başarılı performansını gözardı etmeyen Derelioğlu, defansta Mehmet Yeniler-Kerem ikilisine şans verecek. Geçen hafta Manisa maçında yedek soyunan Abdullah Balıkuv’un ise sol bekte görev yapması bekleniyor. Darıca G.B’de orta sahada da müthiş bir forma rekabeti yaşanıyor. Bünyamin, Tuncay, Zeki ve Servan dörtlüsünden birini yedek soyunduracak olan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, bugün yapılacak olan taktik çalışmasında son kararını verecek.
TEKNİK PATRON DERELİOĞLU, PENDİKSPOR KARŞISINA SÜRPRİZ BİR İLK 11 SÜREBİLİR

Eksiklerine rağmen Pendikspor karşısında en etkili ve en doğru kadroyu sahaya sürme planları yapan Darıca G.B Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, zorlu maç öncesinde taşları yerinden oynatacak.

Sakatlıklar ile boğuşan Darıca G.B’de taşlar yerinden oynuyor. Sarı yeşilli temsilcimizde iki stoper Eren Tokat ve Kemal Tokak’ın yokluğunda Manisa BBSK maçında sol bek oynayan Kerem’in sol stopere geçmesi bekleniyor. Kerem’in başarılı performansını gözardı etmeyen Derelioğlu, defansta Mehmet Yeniler-Kerem ikilisine şans verecek. Geçen hafta Manisa maçında yedek soyunan Abdullah Balıkuv’un ise sol bekte görev yapması bekleniyor. Darıca G.B’de orta sahada da müthiş bir forma rekabeti yaşanıyor. Bünyamin, Tuncay, Zeki ve Servan dörtlüsünden birini yedek soyunduracak olan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, bugün yapılacak olan taktik çalışmasında son kararını verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.