İncedal'ın yeni takımı belli oldu

Spor 17.12.2015 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İncedal'ın yeni takımı belli oldu

Sezon başında Darıca G.B'de teknik patronluk koltuğuna oturan ancak alınan başarısız sonuçların ardından görevinden istifa eden Yavuz İncedal'ın yeni takımı belli oldu.

Darıca G.B eski Teknik Direktörü Yavuz İncedal'ın yeni takımı Sakaryaspor oldu. Teknik Adam İncedal Sakaryaspor taraftarlarını yıllardan beri hayranlıkla izlediği ifade ederek,"İlk düşüncem yıllardır hayran olduğum. Sakaryaspor taraftarlarıyla buluşuyor olmak beni çok mutlu etti. Çok büyük bir güç olan Sakaryaspor taraftarlarıyla buluşmayı heyecanla bekliyorum. Taraftar grubumuzla, basınımızla ve Sakaryaspor sevenlerle bu takımı hakettiği yerlere çıkarmak en büyük önceliğimiz." dedi. "Takımdan bazı oyucuları tanıyorum" Transferler hakkında da bilgi veren Yavuz İncedal, "Takımdan bazı oyuncuları tanıyorum. Gerçekten önemli ve meziyeti olan oyuncular var. Yönetim kurulumuz ile birlikte tespit edilen yerlere gerekli transferlerin yapılabilmesi için bir havuz oluşturulacak. Burada benim de aklımda olan bazı oyuncular var. Tüm bunlara yönetimimizle birlikte karar verip hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.   "Benim için hem hücum hem savunma önemli" Yavuz İncedal futbolda hem savunmanın hem de hücumun aynı şekilde önemli olduğuna dikkat çekerek,"Çok net söyleyeyim futbol sonuçta bir yarışma. Bu yarışmada hem savunma varyasyonları hem de savunma prensipleri aynı derecede önemli. Dolayısıyla her ikisini de birlikte uygulayacağız. Hem ofansif yönümüz olacak hem de defansif yönümüz olacak" ifadelerini kullandı. 
Sezon başında Darıca G.B'de teknik patronluk koltuğuna oturan ancak alınan başarısız sonuçların ardından görevinden istifa eden Yavuz İncedal'ın yeni takımı belli oldu.

Darıca G.B eski Teknik Direktörü Yavuz İncedal'ın yeni takımı Sakaryaspor oldu. Teknik Adam İncedal Sakaryaspor taraftarlarını yıllardan beri hayranlıkla izlediği ifade ederek,"İlk düşüncem yıllardır hayran olduğum. Sakaryaspor taraftarlarıyla buluşuyor olmak beni çok mutlu etti. Çok büyük bir güç olan Sakaryaspor taraftarlarıyla buluşmayı heyecanla bekliyorum. Taraftar grubumuzla, basınımızla ve Sakaryaspor sevenlerle bu takımı hakettiği yerlere çıkarmak en büyük önceliğimiz." dedi.

"Takımdan bazı oyucuları tanıyorum"
Transferler hakkında da bilgi veren Yavuz İncedal, "Takımdan bazı oyuncuları tanıyorum. Gerçekten önemli ve meziyeti olan oyuncular var. Yönetim kurulumuz ile birlikte tespit edilen yerlere gerekli transferlerin yapılabilmesi için bir havuz oluşturulacak. Burada benim de aklımda olan bazı oyuncular var. Tüm bunlara yönetimimizle birlikte karar verip hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
"Benim için hem hücum hem savunma önemli"
Yavuz İncedal futbolda hem savunmanın hem de hücumun aynı şekilde önemli olduğuna dikkat çekerek,"Çok net söyleyeyim futbol sonuçta bir yarışma. Bu yarışmada hem savunma varyasyonları hem de savunma prensipleri aynı derecede önemli. Dolayısıyla her ikisini de birlikte uygulayacağız. Hem ofansif yönümüz olacak hem de defansif yönümüz olacak" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.