“İnsanlığa hayrı olan her yerde olurum”

Darıca 23.12.2016 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“İnsanlığa hayrı olan her yerde olurum”

RAM-Kar Motorlu Taşıtlar’ın sahibi, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cengizhan Ramazanoğlu, GENÇ MÜSİAD ‘ın son kongresinin ardından yönetim kurulunda yer aldı.

      Ramazanoğlu iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında ki etkinliğine ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle bölgemize ardından ülkemize hayrı olan her oluşum içinde olmak hem kişisel hem de aile prensibimiz.  Bölgemizin siyasi ve ekonomik gelişimine, değişimine katkı sunan oluşumlara katkı sunmak, duyarlı olmak önemli hassasiyetimiz. Bilindiği üzere Darıca’da MÜSİAD şubesinin olmaması ve bu oluşumun içeriği, niteliği hayat görüşümle bağdaştığı için Gebze MÜSİAD çatısı altında olmayı düşündüm. Başkanımız Enes Malkoç’un da beni yönetimde görmek istediğini belirtmesi sonrası sevinerek ve şevkle yönetimde olmayı kabul ettim. Genç MÜSİAD’ın kongresi ve yeni yönetimi Darıca ve Gebze’ye, ülkemize, şahsıma ve başkanım Enes Malkoç’a hayırlar getirir inşallah.” dedi. HEP DESTEK GÖRDÜM Darıca Ak Parti siyasetinde ve Gebze MÜSİAD Yönetim’inde olurken ailesinden ve arkadaşlarında sürekli destek gördüğünü de sözlerine ekleyen Cengizhan Ramazanoğlu, “Annem ve ağabeyim Ak Parti siyasetinde kuruluş döneminden beri sürekli yer aldılar. Ağabeyim hala ana kademe de görevine devam ediyor. Onların benim hakkımda ki değerlendirmeleri, yönlendirmeleri çok önemli. Partimizde gençlik kolları başkanımız Cüneyt Şentürk ve yönetim kurulu arkadaşlarımın da destekleri sürekli yanımda olmaları beni de çok mutlu ediyor. Onlara da ayrıca teşekkür ederim.” dedi.  
RAM-Kar Motorlu Taşıtlar’ın sahibi, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cengizhan Ramazanoğlu, GENÇ MÜSİAD ‘ın son kongresinin ardından yönetim kurulunda yer aldı.

 

 

 

Ramazanoğlu iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında ki etkinliğine ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle bölgemize ardından ülkemize hayrı olan her oluşum içinde olmak hem kişisel hem de aile prensibimiz.  Bölgemizin siyasi ve ekonomik gelişimine, değişimine katkı sunan oluşumlara katkı sunmak, duyarlı olmak önemli hassasiyetimiz. Bilindiği üzere Darıca’da MÜSİAD şubesinin olmaması ve bu oluşumun içeriği, niteliği hayat görüşümle bağdaştığı için Gebze MÜSİAD çatısı altında olmayı düşündüm. Başkanımız Enes Malkoç’un da beni yönetimde görmek istediğini belirtmesi sonrası sevinerek ve şevkle yönetimde olmayı kabul ettim. Genç MÜSİAD’ın kongresi ve yeni yönetimi Darıca ve Gebze’ye, ülkemize, şahsıma ve başkanım Enes Malkoç’a hayırlar getirir inşallah.” dedi.

HEP DESTEK GÖRDÜM

Darıca Ak Parti siyasetinde ve Gebze MÜSİAD Yönetim’inde olurken ailesinden ve arkadaşlarında sürekli destek gördüğünü de sözlerine ekleyen Cengizhan Ramazanoğlu, “Annem ve ağabeyim Ak Parti siyasetinde kuruluş döneminden beri sürekli yer aldılar. Ağabeyim hala ana kademe de görevine devam ediyor. Onların benim hakkımda ki değerlendirmeleri, yönlendirmeleri çok önemli. Partimizde gençlik kolları başkanımız Cüneyt Şentürk ve yönetim kurulu arkadaşlarımın da destekleri sürekli yanımda olmaları beni de çok mutlu ediyor. Onlara da ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.