İnsanlık Gebze’de Ölmedi!

Gebze 09.01.2018 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İnsanlık Gebze’de Ölmedi!

Gebze’de bir bankanın ATM’sinde 600 TL para olduğunu fark eden bir vatandaş, parasını unutan Ahmet Hakan Sönmez’i bularak parasını ulaştırdı.

Ahmet Hakan Sönmez isimli vatandaş Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde bulunan bir ATM’den para çekmek istedi fakat ATM arızası nedeni ile 600 TL’sini alamadı. Sönmez gazetemize açıklamalarda bulunarak yaşadığı duyarlılık örneğini anlattı. Sönmez, “Para çekmek için Gebze Eski Çarşı’da bir bankanın ATM’sine gittim. Kartımla ATM’den işlem yapmak isterken ‘Şu anda hizmet veremiyorum’ uyarısı ile kartım ATM tarafından geri verildi.” dedi. BENİ TAKİP ETMEK İSTEMİŞ İşlem yaptığı ATM’nin arızalı olduğunu düşünerek başka bir ATM’de işlem yapan Sönmez, “Başka bir ATM’ye geçtiğimde hesabımdan 600 TL para çekildiğini gördüm. Önceden işlem yaptığım ATM’ye gittiğimde 600 TL’nin tekrar hesabımda olduğunu gördüm fakat ATM yine bir arıza yaparak kartımı bana geri verdi. ATM’lerin arızalı olduğunu düşünerek oradan ayrıldım. Ama ben ayrıldıktan sonra işlem yaptığım arızalı ATM paramı ödemiş.” diye konuştu. SOSYAL MEDYADAN GÖRDÜM Kendisinden sonra ATM’ye gelen Mustafa Aydın’ın parayı fark ederek kendisini bulmaya çalıştığını Sönmez, “Benden sonra ATM’ye gelen Mustafa Aydın ATM’de 600 TL para olduğunu görüyor. Mustafa Bey beni takip etmek istiyor ama bulamıyor. Mustafa Bey beni bulamayınca sosyal medya hesabında bir sayfadan duyuru yayınlıyor. O sırada eve gitmiştim. Evde sosyal medya hesabıma girdiğimde tesadüf eseri ilanı gördüm ve sayfa yöneticisi ile iletişime geçtim.” dedi. ÖRNEK OLSUN! Sayfa yöneticisi ile iletişime geçerek Mustafa Aydın’a ulaşan Sönmez, “Sayfa yöneticisi ile yazışarak Mustafa Bey’e ulaştım ve bankada buluştuk. Ben parayı nerede ve nasıl unuttuğumu anlatınca Mustafa Bey 600 TL’yi bana verdi. Mustafa Bey’e çok teşekkür ediyorum. Mustafa Bey’in davranışı topluma örnek olsun.” diye konuştu. Haber: Kübra AKABALI      
Gebze’de bir bankanın ATM’sinde 600 TL para olduğunu fark eden bir vatandaş, parasını unutan Ahmet Hakan Sönmez’i bularak parasını ulaştırdı.

Ahmet Hakan Sönmez isimli vatandaş Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde bulunan bir ATM’den para çekmek istedi fakat ATM arızası nedeni ile 600 TL’sini alamadı. Sönmez gazetemize açıklamalarda bulunarak yaşadığı duyarlılık örneğini anlattı. Sönmez, “Para çekmek için Gebze Eski Çarşı’da bir bankanın ATM’sine gittim. Kartımla ATM’den işlem yapmak isterken ‘Şu anda hizmet veremiyorum’ uyarısı ile kartım ATM tarafından geri verildi.” dedi.

BENİ TAKİP ETMEK İSTEMİŞ

İşlem yaptığı ATM’nin arızalı olduğunu düşünerek başka bir ATM’de işlem yapan Sönmez, “Başka bir ATM’ye geçtiğimde hesabımdan 600 TL para çekildiğini gördüm. Önceden işlem yaptığım ATM’ye gittiğimde 600 TL’nin tekrar hesabımda olduğunu gördüm fakat ATM yine bir arıza yaparak kartımı bana geri verdi. ATM’lerin arızalı olduğunu düşünerek oradan ayrıldım. Ama ben ayrıldıktan sonra işlem yaptığım arızalı ATM paramı ödemiş.” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADAN GÖRDÜM

Kendisinden sonra ATM’ye gelen Mustafa Aydın’ın parayı fark ederek kendisini bulmaya çalıştığını Sönmez, “Benden sonra ATM’ye gelen Mustafa Aydın ATM’de 600 TL para olduğunu görüyor. Mustafa Bey beni takip etmek istiyor ama bulamıyor. Mustafa Bey beni bulamayınca sosyal medya hesabında bir sayfadan duyuru yayınlıyor. O sırada eve gitmiştim. Evde sosyal medya hesabıma girdiğimde tesadüf eseri ilanı gördüm ve sayfa yöneticisi ile iletişime geçtim.” dedi.

ÖRNEK OLSUN!

Sayfa yöneticisi ile iletişime geçerek Mustafa Aydın’a ulaşan Sönmez, “Sayfa yöneticisi ile yazışarak Mustafa Bey’e ulaştım ve bankada buluştuk. Ben parayı nerede ve nasıl unuttuğumu anlatınca Mustafa Bey 600 TL’yi bana verdi. Mustafa Bey’e çok teşekkür ediyorum. Mustafa Bey’in davranışı topluma örnek olsun.” diye konuştu.

Haber: Kübra AKABALI

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.