İşçi sendikalarımızın yanında olacağız

Kocaeli 22.12.2018 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşçi sendikalarımızın yanında olacağız

İlimizde faaliyetlerini sürdüren işçi sendikalarını ziyaret eden Büyükakın, sendikalar ile birlikte yapılacak her işi samimiyetle destekleyeceklerini belirtti.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sendika ziyaretleri kapsamında Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Kocaeli Temsilciliği’ni, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Kocaeli Temsilciliği’ni ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde işçi sendikalarının örgütlenme ve hak arama mücadelelerini sonuna kadar desteklediklerini belirten Büyükakın, “Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olması için, sanayinin başkenti Kocaeli’de gecesini gündüzüne katarak çalışan işçilerimizin hakkını ve hukukunu koruyan sendikalarımızın daima yanında olacağız” dedi. MÜCADELENİZİ DESTEKLİYORUZ DİSK Temsilcisi Vedat Küçük ve sendika yöneticileri karşıladığı ziyarette birlikte yapılacak her işi samimiyetle destekleyeceklerini dile getiren Büyükakın, “İşçilerimizi çalıştığı yerle veya mensubu olduğu sendikayla değil; alın teriyle, işindeki başarısıyla, ailesine, ülkesine ve milletine yaptığı katkıyla değerlendiriyoruz. Sendikalarımızın örgütlenme ve hak arama mücadelelerini sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerine yer verdi. EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ Türk-İş Kocaeli Temsilciliği ziyaretinde ise Büyükakın’ı İl Temsilcisi Yakup Yıldız ve yönetimi karşıladı. Konfederasyon üyesi sendika şube başkanlarının da hazır bulunduğu buluşmada konuşan Büyükakın, “Emekleriyle ve alın teriyle ülkemizin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine ve güçlenmesine katkıda bulunan, işçi kardeşlerimizin refahı ve mutluluğu için sendikalarımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi. TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ HATIRLATTI Hizmet-iş Sendikası Kocaeli Şubesi ziyaretinde ise Büyükakın, şube başkanı İdris Ersoy ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarette Mart 2017’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği döneminde Hizmet-İş ile imzaladıkları toplu işçi sözleşmesini hatırlatan Büyükakın, “Yaptığımız sözleşmede sizde biliyorsunuz ki hiçbir zaman çalışanımızı, alın teri döken emekçilerimizi enflasyona yedirmedik. İşçilerimizin, hakkını ve hukukunu koruyan sendikalarımızın daima yanında olacağız” şeklinde konuştu.
İlimizde faaliyetlerini sürdüren işçi sendikalarını ziyaret eden Büyükakın, sendikalar ile birlikte yapılacak her işi samimiyetle destekleyeceklerini belirtti.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sendika ziyaretleri kapsamında Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Kocaeli Temsilciliği’ni, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Kocaeli Temsilciliği’ni ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde işçi sendikalarının örgütlenme ve hak arama mücadelelerini sonuna kadar desteklediklerini belirten Büyükakın, “Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olması için, sanayinin başkenti Kocaeli’de gecesini gündüzüne katarak çalışan işçilerimizin hakkını ve hukukunu koruyan sendikalarımızın daima yanında olacağız” dedi.


MÜCADELENİZİ DESTEKLİYORUZ
DİSK Temsilcisi Vedat Küçük ve sendika yöneticileri karşıladığı ziyarette birlikte yapılacak her işi samimiyetle destekleyeceklerini dile getiren Büyükakın, “İşçilerimizi çalıştığı yerle veya mensubu olduğu sendikayla değil; alın teriyle, işindeki başarısıyla, ailesine, ülkesine ve milletine yaptığı katkıyla değerlendiriyoruz. Sendikalarımızın örgütlenme ve hak arama mücadelelerini sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.


EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Türk-İş Kocaeli Temsilciliği ziyaretinde ise Büyükakın’ı İl Temsilcisi Yakup Yıldız ve yönetimi karşıladı. Konfederasyon üyesi sendika şube başkanlarının da hazır bulunduğu buluşmada konuşan Büyükakın, “Emekleriyle ve alın teriyle ülkemizin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine ve güçlenmesine katkıda bulunan, işçi kardeşlerimizin refahı ve mutluluğu için sendikalarımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ HATIRLATTI
Hizmet-iş Sendikası Kocaeli Şubesi ziyaretinde ise Büyükakın, şube başkanı İdris Ersoy ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarette Mart 2017’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği döneminde Hizmet-İş ile imzaladıkları toplu işçi sözleşmesini hatırlatan Büyükakın, “Yaptığımız sözleşmede sizde biliyorsunuz ki hiçbir zaman çalışanımızı, alın teri döken emekçilerimizi enflasyona yedirmedik. İşçilerimizin, hakkını ve hukukunu koruyan sendikalarımızın daima yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.