İşkence değil Yo-Yo testi!

Spor 24.07.2017 - 18:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşkence değil Yo-Yo testi!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ DÜN SABAH YO-YO TESTİ YAPARAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Yeni sezonun hazırlıklarını yoğun ve yorucu bir tempoda sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde dün sabah antrenmanında oyunculara bip testi olarak da bilinen Yo-Yo Testi uygulandı. Futbolcuların gelişim durumunu gözler önüne seren çalışmada, Aziz Kızılgün takım arkadaşlarını geride bırakarak zirveyi kimselere kaptırmadı. AZİZ ZİRVEYİ KİMSEYE KAPTIRMADI Futbolcuların dayanıklılık testinden geçerek gelişim sürecini belirlendiği bilimsel metotta oyuncuların zorlandığı görülse de, bazı futbolcuların sınırları zorlayarak kilometrelere meydan okuması teknik heyeti memnun etti. Doğancan Aynacı, Cem Tosun, Bünyamin Karataş ve Deniz Çınar Yo-Yo testinden başarıyla geçen isimler olurken, sarı yeşillilerin enerjisi bitmek bilmeyen futbolcusu Aziz Kızılgün 3480 metre koşarak testin şampiyonu oldu. GERİ KALANLAR ÇIKARILDI Oyuncuların aerobik güç ölçümünün yapıldığı test için önce parkur hazırlandı. Ardından oyuncular gruplara ayrılarak sırayla, 2 bip sesi arasında 20 metrelik parkuru artan tempoda koştu. Bip sesinde dönüşü tamamlayamayan oyuncular önce ilkinde uyarıldı, ikincisinde ise testten çıkarıldı. Sezon başından bu yana ikinci kez Yo-Yo testinden geçen sarı yeşilli futbolcuların, dayanıklılık testinde kaydettikleri gelişim belirlendi.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ DÜN SABAH YO-YO TESTİ YAPARAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Yeni sezonun hazırlıklarını yoğun ve yorucu bir tempoda sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde dün sabah antrenmanında oyunculara bip testi olarak da bilinen Yo-Yo Testi uygulandı. Futbolcuların gelişim durumunu gözler önüne seren çalışmada, Aziz Kızılgün takım arkadaşlarını geride bırakarak zirveyi kimselere kaptırmadı.

AZİZ ZİRVEYİ KİMSEYE KAPTIRMADI

Futbolcuların dayanıklılık testinden geçerek gelişim sürecini belirlendiği bilimsel metotta oyuncuların zorlandığı görülse de, bazı futbolcuların sınırları zorlayarak kilometrelere meydan okuması teknik heyeti memnun etti. Doğancan Aynacı, Cem Tosun, Bünyamin Karataş ve Deniz Çınar Yo-Yo testinden başarıyla geçen isimler olurken, sarı yeşillilerin enerjisi bitmek bilmeyen futbolcusu Aziz Kızılgün 3480 metre koşarak testin şampiyonu oldu.

GERİ KALANLAR ÇIKARILDI

Oyuncuların aerobik güç ölçümünün yapıldığı test için önce parkur hazırlandı. Ardından oyuncular gruplara ayrılarak sırayla, 2 bip sesi arasında 20 metrelik parkuru artan tempoda koştu. Bip sesinde dönüşü tamamlayamayan oyuncular önce ilkinde uyarıldı, ikincisinde ise testten çıkarıldı. Sezon başından bu yana ikinci kez Yo-Yo testinden geçen sarı yeşilli futbolcuların, dayanıklılık testinde kaydettikleri gelişim belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.