İskenderun öncesi yoğun tempo

Spor 04.02.2016 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İskenderun öncesi yoğun tempo

Pazar günü K.İskenderunspor karşısında yine çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca G.B’de dün çift idman programı uygulayarak, zorlu maç öncesinde güç depoladı.

Ligin 24.haftasında Körfez İskenderunspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Darıca G.B, kritik 90 dakikanın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Dün çift idman yapan sarı yeşilliler, başarılı maçların yanı sıra idmanlarda da vites arttırdı. Saat 08:00 ve 15:30’da olmak üzere günü çift idman programıyla tamamlayan Darıca G.B’de futbolcuların disiplinli ve özverili çalışmaları teknik heyeti sevindirirken, Teknik Direktör Ramazan Silin oyuncularıyla mental toplantılar yapmaya devam ediyor. Ligin bu saatten sonra daha da zorlaşacağının altını çizen Silin, Körfez İskenderun maçı için galibiyete şartlanmaları gerektiğini vurguladı. BU KEZ DARICA’NIN BAŞINDA İSKENDERUNSPOR’U DEVİRMEK İSTİYOR Ligin ilk yarısında eski takımı Körfez İskenederunspor’un başında Darıca G.B’yi Darıca’da 3-2 deviren Ramazan Silin, bu kez aynı tarifeyi Darıca G.B’nin başında Körfez İskenderunspor’a uygulamak istiyor. Eski futbolcularını tanısa da özellikle devre arasında bir çok ismi kadrosuna katan ve yenilenen İskenderunspor karşısında zorlu bir maç olacağını düşünen Ramazan Hoca, hesaplarını 3 puan üzerinden yaptıklarını ve rakiplerini devirecek kalitede ve düzeyde olduklarını belirtti.
Pazar günü K.İskenderunspor karşısında yine çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Darıca G.B’de dün çift idman programı uygulayarak, zorlu maç öncesinde güç depoladı.

Ligin 24.haftasında Körfez İskenderunspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Darıca G.B, kritik 90 dakikanın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Dün çift idman yapan sarı yeşilliler, başarılı maçların yanı sıra idmanlarda da vites arttırdı. Saat 08:00 ve 15:30’da olmak üzere günü çift idman programıyla tamamlayan Darıca G.B’de futbolcuların disiplinli ve özverili çalışmaları teknik heyeti sevindirirken, Teknik Direktör Ramazan Silin oyuncularıyla mental toplantılar yapmaya devam ediyor. Ligin bu saatten sonra daha da zorlaşacağının altını çizen Silin, Körfez İskenderun maçı için galibiyete şartlanmaları gerektiğini vurguladı.

BU KEZ DARICA’NIN BAŞINDA İSKENDERUNSPOR’U DEVİRMEK İSTİYOR

Ligin ilk yarısında eski takımı Körfez İskenederunspor’un başında Darıca G.B’yi Darıca’da 3-2 deviren Ramazan Silin, bu kez aynı tarifeyi Darıca G.B’nin başında Körfez İskenderunspor’a uygulamak istiyor. Eski futbolcularını tanısa da özellikle devre arasında bir çok ismi kadrosuna katan ve yenilenen İskenderunspor karşısında zorlu bir maç olacağını düşünen Ramazan Hoca, hesaplarını 3 puan üzerinden yaptıklarını ve rakiplerini devirecek kalitede ve düzeyde olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.