İstanbul’un Fethini ve Sanayi Gelişimimizi Yerinde Öğrendiler

Gebze 15.03.2017 - 08:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İstanbul’un Fethini ve Sanayi Gelişimimizi Yerinde Öğrendiler

    Kroman Çelik İlkokulu 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenleri 265 kişi ile İstanbul’da bulunan 1453 Panorama ve Koç Müzesini gezdiler. 1453 Panoramada atalarımızın göstermiş olduğu cesaretli fetih ile Koç Müzesindeki sanayi alanındaki gelişmelerimizi yerinde gören öğrencilerin özgüvenleri artarken tarih bilinçleri gelişti. Okul Müdürü Zihni AYDIN “Japonlar 3 yaşına girmiş çocuklarına Hiroşima ve Nagazaki’yi göstererek geleceğe hazırlanmalarını istiyorlar. Bizler ise ecdadımızın yaptıklarını göstererek özgüvenimizi sağlamalıyız. Eğitim alanındaki bu eksikliğimizi giderebilmek için bu tür gezileri yaptırmamız gerektiğine inanıyorum. Bu geziye katılan veli, öğrenci ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Özellikle geziyi düzenleyen öğretmenim Kenan MARAP’ı kutluyor ilerdeki organizasyonları için şimdiden kendisine başarılar diliyorum.” Şekline açıklamada bulundu.   

 

 

Kroman Çelik İlkokulu 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri, velileri ve öğretmenleri 265 kişi ile İstanbul’da bulunan 1453 Panorama ve Koç Müzesini gezdiler. 1453 Panoramada atalarımızın göstermiş olduğu cesaretli fetih ile Koç Müzesindeki sanayi alanındaki gelişmelerimizi yerinde gören öğrencilerin özgüvenleri artarken tarih bilinçleri gelişti.

Okul Müdürü Zihni AYDIN “Japonlar 3 yaşına girmiş çocuklarına Hiroşima ve Nagazaki’yi göstererek geleceğe hazırlanmalarını istiyorlar. Bizler ise ecdadımızın yaptıklarını göstererek özgüvenimizi sağlamalıyız. Eğitim alanındaki bu eksikliğimizi giderebilmek için bu tür gezileri yaptırmamız gerektiğine inanıyorum. Bu geziye katılan veli, öğrenci ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Özellikle geziyi düzenleyen öğretmenim Kenan MARAP’ı kutluyor ilerdeki organizasyonları için şimdiden kendisine başarılar diliyorum.” Şekline açıklamada bulundu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.