İşte 3. Lig'in yeni takımları

Spor 03.05.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte 3. Lig'in yeni takımları

Coronavirüs sebebiyle Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile oynanmayacak olan Bal Ligi'nde, gözler 3. Lig'e çıkacak olan 11 yeni takıma çevrildi.  Konuyla ilgili Bende bir değerlendirme yaparak 11 yeni takımın hangileri olacağına dair sizlere bilgi vermek istedim.  Benim için en önemli olay ise çok kıymetli Başkanı ve yöneticileri olan iki sezondur ciddi  çaba harcayan İçel İdman Yurdu'nun 3 lige çıkmış olması. Hayırlı, uğurlu olsun Kıymetli Başkanım, sevgili Vedat kardeşim...  Sonrasında diğer kalan 10 takımdan biri olan Çarşambaspor daha önceden matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemişti.  Diğer takımlar ise şu şekilde; Mardin Büyükşehir Belediyespor Kahta 02 Spor Arhavispor Kırıkkalespor Kestelspor Bergamaspor Bursa Yıldırım Spor Yalovaspor Arnavutköy Belediyespor Evet, Edirnesporun 3. Lig'e çıkma hayali bir başka bahara kalırken önümüzdeki sezon ise Bal Ligi'nin oynanıp oynanmayacağı da ciddi manada tartışılıyor.

Coronavirüs sebebiyle Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile oynanmayacak olan Bal Ligi'nde, gözler 3. Lig'e çıkacak olan 11 yeni takıma çevrildi. 

Konuyla ilgili Bende bir değerlendirme yaparak 11 yeni takımın hangileri olacağına dair sizlere bilgi vermek istedim. 

Benim için en önemli olay ise çok kıymetli Başkanı ve yöneticileri olan iki sezondur ciddi  çaba harcayan İçel İdman Yurdu'nun 3 lige çıkmış olması. Hayırlı, uğurlu olsun Kıymetli Başkanım, sevgili Vedat kardeşim... 
Sonrasında diğer kalan 10 takımdan biri olan Çarşambaspor daha önceden matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemişti. 
Diğer takımlar ise şu şekilde;
Mardin Büyükşehir Belediyespor
Kahta 02 Spor
Arhavispor
Kırıkkalespor
Kestelspor
Bergamaspor
Bursa Yıldırım Spor
Yalovaspor
Arnavutköy Belediyespor
Evet, Edirnesporun 3. Lig'e çıkma hayali bir başka bahara kalırken önümüzdeki sezon ise Bal Ligi'nin oynanıp oynanmayacağı da ciddi manada tartışılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.