İşte Düşünülen Hoca

Spor 15.03.2016 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İşte Düşünülen Hoca

Kulüpte fikir birliğine varıldı. Detaylar yarına bırakıldı.

  Spor Toto Süper Lig 'de hafta sonu oynanacak  Fenerbahçe derbisi öncesi bir teknik adamı göreve getirmek için kolları sıvayan  Galatasaray yönetimi, sezon sonuna kadar takımı eski efsane kaptanı  Bülent Korkmaz 'a emanet edecek. CENAZE NEDENİYLE GÖRÜŞME ERTELENDİ Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; şampiyonluk yarışından kopsa da ligin kalan 9 haftasında ve kupada  Galatasaray için  Avrupa hedefinin bulunmasından dolayı bir an önce geçici formülü uygulamaya sokmak isteyen yönetimin,  Bülent Korkmaz isminde karar kıldığı, ancak  Umut Bulut'un babasının cenazesi nedeniyle görüşmeyi ertelediği öğrenildi. KALMASI KUPAYA BAĞLI Hamza Hamzaoğlu ile sezona başlayan, daha sonra görece  Mustafa Denizli'yi getiren ama bir süre önce tecrübeli hocanın istifasıyla teknik direktörsüz kalan  Galatasaray'da, sezonun geri kalan kısmında  Bülent Korkmaz'ın çalışması en uygun plan olarak belirlendi. Galatasaray'ın Korkmaz'la başarıya endeksli bir sözleşme yapacağı belirtildi. Tecrübeli hocanın gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı ise kupa ve ligde takımın alacağı sonuçlara göre belli olacak. Bülent Hoca'nın da gelmeye sıcak baktığı vurgulandı. Bülent Korkmaz'la sezon sonuna kadar anlaşacak olan yönetim başarı durumunda sözleşmeyi uzatacak.
Kulüpte fikir birliğine varıldı. Detaylar yarına bırakıldı.
Galatasaray Yönetimi, Bülent Korkmaz'ı Takımın Başına Getirmek İstiyor, System.String[]


 

Spor Toto Süper Lig 'de hafta sonu oynanacak  Fenerbahçe derbisi öncesi bir teknik adamı göreve getirmek için kolları sıvayan  Galatasaray yönetimi, sezon sonuna kadar takımı eski efsane kaptanı  Bülent Korkmaz 'a emanet edecek.

CENAZE NEDENİYLE GÖRÜŞME ERTELENDİ

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; şampiyonluk yarışından kopsa da ligin kalan 9 haftasında ve kupada  Galatasaray için  Avrupa hedefinin bulunmasından dolayı bir an önce geçici formülü uygulamaya sokmak isteyen yönetimin,  Bülent Korkmaz isminde karar kıldığı, ancak  Umut Bulut'un babasının cenazesi nedeniyle görüşmeyi ertelediği öğrenildi.

KALMASI KUPAYA BAĞLI

Hamza Hamzaoğlu ile sezona başlayan, daha sonra görece  Mustafa Denizli'yi getiren ama bir süre önce tecrübeli hocanın istifasıyla teknik direktörsüz kalan  Galatasaray'da, sezonun geri kalan kısmında  Bülent Korkmaz'ın çalışması en uygun plan olarak belirlendi.
Galatasaray'ın Korkmaz'la başarıya endeksli bir sözleşme yapacağı belirtildi. Tecrübeli hocanın gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı ise kupa ve ligde takımın alacağı sonuçlara göre belli olacak. Bülent Hoca'nın da gelmeye sıcak baktığı vurgulandı.
Bülent Korkmaz'la sezon sonuna kadar anlaşacak olan yönetim başarı durumunda sözleşmeyi uzatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.