İşte Gebzespor’un yeni A takımı

Spor 28.06.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte Gebzespor’un yeni A takımı

Ramazan Bayramı öncesinde hareketli günler geçiren Gebzespor, bayram sonrasında yine vites arttırmaya basmaya hazırlanıyor. Dikkat çekici isimlerin yer aldığı Gebzespor yönetiminde, Zeki Sarı, Adem Doğrul ve Cem Demir, devam etmesi beklenen hareketlilikte en önemli pay sahipleri olacaklar.

  SARI DARICA’DAN GEBZESPOR’A Gebzespor’un yeni yönetiminde en dikkat çeken isimlerin başında Zeki Sarı geldi. İki sezondur 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde yöneticilik yapan ve sarı yeşilli camiada önemli tecrübeler edinen Sarı, yeni dönemde Gebzespor’da asbaşkanlık görevini üstlenecek. Mor Menekşeler’in başarısı için mesaisini harcayacak olan Sarı, Darıca G.B’de elde ettiği tecrübelerini Gebzespor’a aktaracak. DOĞRUL TECRÜBELERİNİ AKTARACAK Bir dönem Arapçeşmespor başkanlığı yapan, amatör futbolu çok iyi bilen Adem Doğrul’un da sporun içinden gelen biri olarak Gebzespor’a ciddi bir katkı sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Görev dağılımında alt yapı sorumluluğu görevini üstlense de, Gebzespor’un idari anlamda her alanında görev almaya hazır olduğunu belirten Doğrul, engin futbol tecrübelerini artık Gebzespor’da konuşturacak. MEDYA DEMİR’DEN SORULACAK Yeni dönemde kurumsal yönetim anlayışını bir hayli önemseyen Gebzespor’da, kurumsallaşmanın ve şeffaf yönetimin en önemli parçası kuşkusuz Cem Demir olacak. Gebze’nin tanınan ve sevilen iş adamlarından biri olarak anılan Demir, mor beyazlı temsilcimizde basın sözcüsü olarak görev yapacak. Demir, basın mensupları ve Gebzespor Kulübü arasında bir anlamda köprü görevi üstlenecek.
Ramazan Bayramı öncesinde hareketli günler geçiren Gebzespor, bayram sonrasında yine vites arttırmaya basmaya hazırlanıyor. Dikkat çekici isimlerin yer aldığı Gebzespor yönetiminde, Zeki Sarı, Adem Doğrul ve Cem Demir, devam etmesi beklenen hareketlilikte en önemli pay sahipleri olacaklar.

 

SARI DARICA’DAN GEBZESPOR’A

Gebzespor’un yeni yönetiminde en dikkat çeken isimlerin başında Zeki Sarı geldi. İki sezondur 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde yöneticilik yapan ve sarı yeşilli camiada önemli tecrübeler edinen Sarı, yeni dönemde Gebzespor’da asbaşkanlık görevini üstlenecek. Mor Menekşeler’in başarısı için mesaisini harcayacak olan Sarı, Darıca G.B’de elde ettiği tecrübelerini Gebzespor’a aktaracak.

DOĞRUL TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

Bir dönem Arapçeşmespor başkanlığı yapan, amatör futbolu çok iyi bilen Adem Doğrul’un da sporun içinden gelen biri olarak Gebzespor’a ciddi bir katkı sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Görev dağılımında alt yapı sorumluluğu görevini üstlense de, Gebzespor’un idari anlamda her alanında görev almaya hazır olduğunu belirten Doğrul, engin futbol tecrübelerini artık Gebzespor’da konuşturacak.

MEDYA DEMİR’DEN SORULACAK

Yeni dönemde kurumsal yönetim anlayışını bir hayli önemseyen Gebzespor’da, kurumsallaşmanın ve şeffaf yönetimin en önemli parçası kuşkusuz Cem Demir olacak. Gebze’nin tanınan ve sevilen iş adamlarından biri olarak anılan Demir, mor beyazlı temsilcimizde basın sözcüsü olarak görev yapacak. Demir, basın mensupları ve Gebzespor Kulübü arasında bir anlamda köprü görevi üstlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.