İşte İyi Parti Kocaeli’nin yeni başkanı

Siyaset 21.06.2020 - 21:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte İyi Parti Kocaeli’nin yeni başkanı

Cephanelik Stadyumu’nda gerçekleşen İyi Parti Kocaeli İl kongresinde mevcut il başkanı Şanbaz Yıldız yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.  İYİ Parti 2. Olağan Kongresi bugün Bekirpaşa’da bulunan Cephanelik Stadyumu’nda gerçekleşti. Kongrede Mevcut Başkan Şanbaz Yıldız ve Büyükşehir Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş’ yarıştı.  Kongrede 599 delegeden 520’si oy kullandı. Mevcut il başkanı Şanbaz Yıldız gerçekleşen kongrede 398 oy alırken, Yıldız’a aday çıkan İyi Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş 118 oy aldı. Sonuçların açıklanmasından sonra Yıldız, rakibi Acaroğlu’nun yanına giderek sarıldı, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’la birlikte birlik pozu verdiler.  SIKINTILARI HEP BİRLİKTE YAŞADIK Sonuçların açıklanmasının ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün statta kongre mi olur dediler, kavga beklediler. Nurcan Acaroğlu Göktaş öncelikle Büyükşehir Meclis üyesi onu ve ekibini kutluyorum. Burada kesinlikle ilk günden beri çıkılan bu yolda sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Listelerin sayısı bellidir herkesi her dönem yönetici ve delege yapamazsınız burada da bir hatamız olduysa affola.”  TEBRİK EDERİM Yıldız’ın ardından sözü alan Göktaş şu sözleri kaydetti:“Şanbaz başkanın ilk yönetimindeydim kendisini ağabey olarak çok seviyorum. Demokratik bir süreç istedim, aday olmam bile benim için bir katkıdır. Kendisini gönülden tebrik ediyorum.”

Cephanelik Stadyumu’nda gerçekleşen İyi Parti Kocaeli İl kongresinde mevcut il başkanı Şanbaz Yıldız yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 
İYİ Parti 2. Olağan Kongresi bugün Bekirpaşa’da bulunan Cephanelik Stadyumu’nda gerçekleşti. Kongrede Mevcut Başkan Şanbaz Yıldız ve Büyükşehir Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş’ yarıştı.  Kongrede 599 delegeden 520’si oy kullandı. Mevcut il başkanı Şanbaz Yıldız gerçekleşen kongrede 398 oy alırken, Yıldız’a aday çıkan İyi Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş 118 oy aldı. Sonuçların açıklanmasından sonra Yıldız, rakibi Acaroğlu’nun yanına giderek sarıldı, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’la birlikte birlik pozu verdiler. 
SIKINTILARI HEP BİRLİKTE YAŞADIK
Sonuçların açıklanmasının ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün statta kongre mi olur dediler, kavga beklediler. Nurcan Acaroğlu Göktaş öncelikle Büyükşehir Meclis üyesi onu ve ekibini kutluyorum. Burada kesinlikle ilk günden beri çıkılan bu yolda sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Listelerin sayısı bellidir herkesi her dönem yönetici ve delege yapamazsınız burada da bir hatamız olduysa affola.” 
TEBRİK EDERİM
Yıldız’ın ardından sözü alan Göktaş şu sözleri kaydetti:“Şanbaz başkanın ilk yönetimindeydim kendisini ağabey olarak çok seviyorum. Demokratik bir süreç istedim, aday olmam bile benim için bir katkıdır. Kendisini gönülden tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.