GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İstifaya hazırlanıyorlar!

Gebze 12.10.2018 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İstifaya hazırlanıyorlar!

CHP Gebze’de belediye meclis üyeliği için Gebze İlçe Yöneticisi Arzu Çakmak Pehlivan, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kapoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer’in istifa etmeye hazırlanıyor. CHP’de Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için belediye başkan aday adaylarının yanı sıra meclis üyeliği için de adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Parti yönetiminin il ve ilçe örgütlerine gönderdiği genelgede aday adayı olmak isteyen il, ilçe yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden istifa etmeleri için bugün son gün. CHP Gebze’de İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer’in, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kopoğlu’nun, Gebze İlçe Yöneticisi Arzu Çakmak Pehlivan’ın, bugün gün içinde Gebze meclis üyeliği için istifa etmeleri bekleniyor. KAYNAK: www.kocaeligazetesi.com.tr

CHP Gebze’de belediye meclis üyeliği için Gebze İlçe Yöneticisi Arzu Çakmak Pehlivan, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kapoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer’in istifa etmeye hazırlanıyor.

CHP’de Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için belediye başkan aday adaylarının yanı sıra meclis üyeliği için de adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Parti yönetiminin il ve ilçe örgütlerine gönderdiği genelgede aday adayı olmak isteyen il, ilçe yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden istifa etmeleri için bugün son gün. CHP Gebze’de İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer’in, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kopoğlu’nun, Gebze İlçe Yöneticisi Arzu Çakmak Pehlivan’ın, bugün gün içinde Gebze meclis üyeliği için istifa etmeleri bekleniyor.

KAYNAK: www.kocaeligazetesi.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.