‘’İstikrarın meyvalarını alacağız’’

Spor 24.07.2018 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’İstikrarın meyvalarını alacağız’’

BAŞKAN KÜLTE’DEN GAZETEMİZE UMUT DOLU AÇIKLAMALAR:

2018-2019 sezonu öncesinde bismillah diyerek topbaşı yapan Çayırovaspor‘da Kulüp Başkanı Şevket Külte takımını ilk çalışmada yalnız bırakmadı. Umut dolu mesajlar veren Başkan Külte, geçen sezon neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini ve bu yıl ise hiçbir mazerete sığınmaksızın hedeflerinin zirve olduğunu söyledi. KÜLTE: HOCAMIZA GÜVENİYORUZ Başarı için istikrarın önemine dikkat çeken Külte, geçen sezon göreve gelen Teknik Direktör Erol Çağlın ile bu yıl da devam ederek kendisine güvendiklerini ve istikrarın meyvalarını alacaklarını söyledi. Külte, ‘’Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek hem ligde hem de kupada ses getirmek istiyoruz. Yeni sezonun Çayırovaspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.
BAŞKAN KÜLTE’DEN GAZETEMİZE UMUT DOLU AÇIKLAMALAR:

2018-2019 sezonu öncesinde bismillah diyerek topbaşı yapan Çayırovaspor‘da Kulüp Başkanı Şevket Külte takımını ilk çalışmada yalnız bırakmadı. Umut dolu mesajlar veren Başkan Külte, geçen sezon neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini ve bu yıl ise hiçbir mazerete sığınmaksızın hedeflerinin zirve olduğunu söyledi.

KÜLTE: HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Başarı için istikrarın önemine dikkat çeken Külte, geçen sezon göreve gelen Teknik Direktör Erol Çağlın ile bu yıl da devam ederek kendisine güvendiklerini ve istikrarın meyvalarını alacaklarını söyledi. Külte, ‘’Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek hem ligde hem de kupada ses getirmek istiyoruz. Yeni sezonun Çayırovaspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.