GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İyi Kocaeli’den 2M uyarısı!

Siyaset 04.06.2020 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi Kocaeli’den 2M uyarısı!

İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Abdulkadir Erbağcı Kocaeli için uyarılarda bulundu. Maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat çeken Sağlık ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Abdulkadir Erbağcı Kocaelileri uyararak bir video çekti. Erbağcı videosunu paylaşırken, “COVID-19'la mücadelede birçok ülke normalleşme safhasına geçmeye başladı. 1 Haziran itibariyle bizler de Normalleşme Sürecine girmiş bulunmaktayız. Sağlık çalışanlarımızın üzerinde ısrarla durduğu maske ve mesafe bu aşamada hayati önem taşıyor” notunu düştü.  İŞTE İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI UZMAN DR. ABDULKADİR ERBAĞCI VİDEOSU

İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Abdulkadir Erbağcı Kocaeli için uyarılarda bulundu.

Maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat çeken Sağlık ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Abdulkadir Erbağcı Kocaelileri uyararak bir video çekti. Erbağcı videosunu paylaşırken, “COVID-19'la mücadelede birçok ülke normalleşme safhasına geçmeye başladı. 1 Haziran itibariyle bizler de Normalleşme Sürecine girmiş bulunmaktayız. Sağlık çalışanlarımızın üzerinde ısrarla durduğu maske ve mesafe bu aşamada hayati önem taşıyor” notunu düştü. 


İŞTE İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI UZMAN DR. ABDULKADİR ERBAĞCI VİDEOSU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.