İYİ Parti’de liste bilmecesi!

Çayırova 20.02.2019 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İYİ Parti’de liste bilmecesi!

İYİ Parti Çayırova’da tam bir liste karmaşası yaşanıyor. Meclis Üyesi aday listesini Salı günü YSK’ya teslim eden İYİ Parti’de bazı sıralara boş bırakıldı. Bu durum anlaşmazlığı gözler önüne serdi. Siyasi Partiler aday listelerini kamuoyuna ilan ederken, İYİ Parti Çayırova’da ise tam bir karmaşa söz konusu. İlhami Bayrak’ın Belediye başkan Adayı olduğu İYİ Parti Çayırova listeyi sır gibi, saklarken, daha sonra bazı isimler deşifre oldu. Kimin habngi sıraya yazılacağına dair yaşanan tartışmalar sonrası, İYİ Parti’nin eksikleri doldurmak için YSK’dan bugün mesai bitimine kadar süre aldığı öğrenildi. İSİMLERİ ÖĞRENİLEN MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İşte İyi Parti Çayırova'nın YSK'ya bildirdiği isimler ve sıralamaları şu şekilde; "1)Deniz Kolo, 2)Oroç Gökbulak, 3)Turgut Uzunal, 4)Necati Apaydın, 5)Yılmaz Beşiroğlu, 6)Barış Kaygusuz, 7)Uğur Şahin, 8)Erdal Önemli, 10)Pınar Uysal, 11)Nurullah Delikanlı, 13)Sedat Güneş, 15)Taner Kemah, 16)Adalet Top, 17)Cemal Güngör, 25)Atilla Musaoğlu, 26)Mehmet Ali Öcal"

İYİ Parti Çayırova’da tam bir liste karmaşası yaşanıyor. Meclis Üyesi aday listesini Salı günü YSK’ya teslim eden İYİ Parti’de bazı sıralara boş bırakıldı. Bu durum anlaşmazlığı gözler önüne serdi. Siyasi Partiler aday listelerini kamuoyuna ilan ederken, İYİ Parti Çayırova’da ise tam bir karmaşa söz konusu. İlhami Bayrak’ın Belediye başkan Adayı olduğu İYİ Parti Çayırova listeyi sır gibi, saklarken, daha sonra bazı isimler deşifre oldu. Kimin habngi sıraya yazılacağına dair yaşanan tartışmalar sonrası, İYİ Parti’nin eksikleri doldurmak için YSK’dan bugün mesai bitimine kadar süre aldığı öğrenildi.

İSİMLERİ ÖĞRENİLEN MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

İşte İyi Parti Çayırova'nın YSK'ya bildirdiği isimler ve sıralamaları şu şekilde; "1)Deniz Kolo, 2)Oroç Gökbulak, 3)Turgut Uzunal, 4)Necati Apaydın, 5)Yılmaz Beşiroğlu, 6)Barış Kaygusuz, 7)Uğur Şahin, 8)Erdal Önemli, 10)Pınar Uysal, 11)Nurullah Delikanlı, 13)Sedat Güneş, 15)Taner Kemah, 16)Adalet Top, 17)Cemal Güngör, 25)Atilla Musaoğlu, 26)Mehmet Ali Öcal"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.