KILIÇ'TAN “YERLİ MALI” ÖNERİSİ

Çayırova 28.11.2016 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KILIÇ'TAN “YERLİ MALI” ÖNERİSİ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları “yerli malı ürünleri” almaları konusunda uyardı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da, “Zaman birlik zamanı” diyerek “15 Temmuz da yaşadığımız ruhu yeniden yaşayalım. Nasıl ki 15 Temmuz’da 20 bin kişi ilçe karakolumuzun orada toplanıp vatanımız için ayaklandıysak yine vatan hainlerine karşı birlik olma zamanıdır.” Dedi. KILIÇ, “SEFERBERLİK BAŞLATIYORUZ” Başkan Kılıç, “Haydi Çayırova'm milli seferberlik başlatarak ithal ürünler yerine Barkodu '869' ile başlayan ve ülkemizin üretimi olan ürünleri alalım. Bunun yanı sıra bizleri dolar ve euro’larla tehdit eden bu vatan hainlere karşı elimizde ne kadar Dolar ve Euro varsa hepsini bozduralım. O vatan hainleri ellerindeki son kozları oynamaya çalışıyorlar. Ama biz bir kere birlik olduk, onlara gücümüzü gösterdik. Yılmayalım ve bu vatanın bir kez daha sahipsiz olmadığını onlara gösterelim” Dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları “yerli malı ürünleri” almaları konusunda uyardı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da, “Zaman birlik zamanı” diyerek “15 Temmuz da yaşadığımız ruhu yeniden yaşayalım. Nasıl ki 15 Temmuz’da 20 bin kişi ilçe karakolumuzun orada toplanıp vatanımız için ayaklandıysak yine vatan hainlerine karşı birlik olma zamanıdır.” Dedi.

KILIÇ, “SEFERBERLİK BAŞLATIYORUZ”

Başkan Kılıç, “Haydi Çayırova'm milli seferberlik başlatarak ithal ürünler yerine Barkodu '869' ile başlayan ve ülkemizin üretimi olan ürünleri alalım. Bunun yanı sıra bizleri dolar ve euro’larla tehdit eden bu vatan hainlere karşı elimizde ne kadar Dolar ve Euro varsa hepsini bozduralım. O vatan hainleri ellerindeki son kozları oynamaya çalışıyorlar. Ama biz bir kere birlik olduk, onlara gücümüzü gösterdik. Yılmayalım ve bu vatanın bir kez daha sahipsiz olmadığını onlara gösterelim” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.