KAISİAD’dan üye ziyaretlerine devam!

Gebze 12.02.2018 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD’dan üye ziyaretlerine devam!

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), dernek çalışmalarının yanı sıra üye işadamlarını da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyor.

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi bir yandan protokol ziyaretleri yaparken bir yandan da dernek faaliyetlerini sürdürüyor. KAISİAD yönetimi ayrıca hemşerileri olan işadamlarını da ziyaret ederek hem dernek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyor hem de dernek üyeliği ve faaliyetlerine davet ediyor. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi bu kapsamda Şimşek Dent sahibi Tunay Şimşek ve SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs’ü ziyaret etti. HEB BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ KAISİAD Başkanı Karakuş, ziyaretlerde Şimşek ve Örs’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verirken KAISİAD’ın etkinliklerine de davet etti. Karakuş, KAISİAD’ın her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek Şimşek ve Örs’ü de dernek bünyesinde görmek istediklerini söyledi. Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Şimşek ve Örs ise KAISİAD heyetine teşekkür ederek KAISİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve hemşeri olarak gurur duyduklarını ifade ettiler. Ayrıca KAISİAD çatısı altında olmaktan memnuniyet duyacakların kaydettiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), dernek çalışmalarının yanı sıra üye işadamlarını da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyor.

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi bir yandan protokol ziyaretleri yaparken bir yandan da dernek faaliyetlerini sürdürüyor. KAISİAD yönetimi ayrıca hemşerileri olan işadamlarını da ziyaret ederek hem dernek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyor hem de dernek üyeliği ve faaliyetlerine davet ediyor. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve yönetimi bu kapsamda Şimşek Dent sahibi Tunay Şimşek ve SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs’ü ziyaret etti.

HEB BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ

KAISİAD Başkanı Karakuş, ziyaretlerde Şimşek ve Örs’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verirken KAISİAD’ın etkinliklerine de davet etti. Karakuş, KAISİAD’ın her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek Şimşek ve Örs’ü de dernek bünyesinde görmek istediklerini söyledi. Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Şimşek ve Örs ise KAISİAD heyetine teşekkür ederek KAISİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve hemşeri olarak gurur duyduklarını ifade ettiler. Ayrıca KAISİAD çatısı altında olmaktan memnuniyet duyacakların kaydettiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.