KAISİAD’dan Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyareti

Darıca 27.12.2015 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAISİAD’dan Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyareti

KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongrede yeniden başkan seçilen KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda KAISİAD üyesi de olan Yakup Törk’ü tebrik eden Nasrettin Bavaş, “Yakup kardeşimiz çok önemli bir sorumluluğu üstlenmiştir. Aynı zamanda üyemiz olan Yakup Törk’ün görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Biz de hemşerisi olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz. KAISİAD olarak her alanda işbirliği ve güç birliğine önem veriyoruz. Yakup Törk’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” dedi. BİRLİKTE YEMEK YEDİLER CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de ziyaret nedeniyle KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimine teşekkür ederek “CHP gibi köklü bir partinin ilçe başkanı olmak çok büyük bir gurur. Sorumluluğumun farkındayım. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım. Hemşerilerimin adına da yakışır bir şekilde görevimi sürdüreceğim. KAISİAD’ın üyesi olarak çalışmalarını takdir ederek izliyorum. Bölgede çok önemli işlere imza atıyor. SİAD’lar arasında farklı bir noktaya geldi.” dedi. Törk, ziyaret nedeniyle memnuniyetini de ifade ederek KAISİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. KAISİAD yönetimi ve Yakup Törk, ziyaret sonrası hep birlikte öğle yemeği yediler.
KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongrede yeniden başkan seçilen KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda KAISİAD üyesi de olan Yakup Törk’ü tebrik eden Nasrettin Bavaş, “Yakup kardeşimiz çok önemli bir sorumluluğu üstlenmiştir. Aynı zamanda üyemiz olan Yakup Törk’ün görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Biz de hemşerisi olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz. KAISİAD olarak her alanda işbirliği ve güç birliğine önem veriyoruz. Yakup Törk’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de ziyaret nedeniyle KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş ve yönetimine teşekkür ederek “CHP gibi köklü bir partinin ilçe başkanı olmak çok büyük bir gurur. Sorumluluğumun farkındayım. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağım. Hemşerilerimin adına da yakışır bir şekilde görevimi sürdüreceğim. KAISİAD’ın üyesi olarak çalışmalarını takdir ederek izliyorum. Bölgede çok önemli işlere imza atıyor. SİAD’lar arasında farklı bir noktaya geldi.” dedi. Törk, ziyaret nedeniyle memnuniyetini de ifade ederek KAISİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. KAISİAD yönetimi ve Yakup Törk, ziyaret sonrası hep birlikte öğle yemeği yediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.