Kabaca’dan kombine kart desteği

Spor 06.08.2018 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kabaca’dan kombine kart desteği

Gebzespor sevgisi ile bilinen ve her fırsatta mor beyazlı kulübe destek olan Mollafenari Mahalle Muhtarı Davut Kabaca, bir kez daha gönülleri fethetti. Geçen sezon Gebzespor takımına kuzu çevirme ziyafeti sunan muhtar Kabaca, 2018-2019 sezonu öncesinde de taraftar kombine kartı alarak Gebzespor’a 10 Bin TL’lik katkı sundu. ‘’GEBZESPOR’A DESTEK OLMAK BOYNUMUZUN BORCU’’ Önceki yıllarda da kombine kart alarak her daim Gebzespor’un yanında olan Kabaca yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’nin markası Gebzespor’umuza destek olmak her Gebzeli’nin olduğu gibi bizim de boynumuzun borcu. Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren herkesin Mor Menekşe’mize destek olmasını diliyorum’’dedi.

Gebzespor sevgisi ile bilinen ve her fırsatta mor beyazlı kulübe destek olan Mollafenari Mahalle Muhtarı Davut Kabaca, bir kez daha gönülleri fethetti. Geçen sezon Gebzespor takımına kuzu çevirme ziyafeti sunan muhtar Kabaca, 2018-2019 sezonu öncesinde de taraftar kombine kartı alarak Gebzespor’a 10 Bin TL’lik katkı sundu.

‘’GEBZESPOR’A DESTEK OLMAK BOYNUMUZUN BORCU’’

Önceki yıllarda da kombine kart alarak her daim Gebzespor’un yanında olan Kabaca yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’nin markası Gebzespor’umuza destek olmak her Gebzeli’nin olduğu gibi bizim de boynumuzun borcu. Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren herkesin Mor Menekşe’mize destek olmasını diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.