Kadı'nın acı günü

Gebze 19.05.2020 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadı'nın acı günü

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı'nın ablası Neriman Kadı, hayatını kaybetti. Gebze'nin sevilen isimlerinden olan ve deprem konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çeken TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, abla acısıyla sarsıldı. Bir süredir kanser tedavisi gören Neriman Kadı, verdiği yaşam mücadelesini kaybederek Kadı ailesini ve sevenlerini derinden üzdü. Merhume Kadı'nın naaşı bugün memleketi Trabzon'da toprağa defnedilecek. Hedef Gazetesi olarak, merhume Neriman Kadı'ya Allah'tan rahmet, Ahmet Kadı başta olmak üzere, tüm Kadı ailesine sabırlar dileriz.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı'nın ablası Neriman Kadı, hayatını kaybetti.
Gebze'nin sevilen isimlerinden olan ve deprem konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çeken TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, abla acısıyla sarsıldı. Bir süredir kanser tedavisi gören Neriman Kadı, verdiği yaşam mücadelesini kaybederek Kadı ailesini ve sevenlerini derinden üzdü. Merhume Kadı'nın naaşı bugün memleketi Trabzon'da toprağa defnedilecek. Hedef Gazetesi olarak, merhume Neriman Kadı'ya Allah'tan rahmet, Ahmet Kadı başta olmak üzere, tüm Kadı ailesine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.