Kadı'yı meslektaşları mezarı başında andı!

Gebze 28.10.2019 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadı'yı meslektaşları mezarı başında andı!

Duayen gazeteci Kadı, mezarı başında anıldı

Yeni Haber Gazetesi’nin kurucusu olan duayen gazeteci İsmail Kadı, vefatının birinci yılında mezarı başında dualarla anıldı. Gebze medyasının öncü isimleri arasında yer alan ve kentimizin yararları doğrultusunda mücadeleden hiçbir zaman kaçmayan Yeni Haber Gazetesi’nin kurucusu İsmail Kadı, vefatının birinci yıldönümünde Gebze Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemalettin Kaplan, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Kent Politikaları Derneği eski Başkanı Ali Fuat Bilir, Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, gazetemizin yazı işleri müdürü Emrah Erdoğan, Yeni Haber Gazetesi yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar, İsmail Kadı’nın eşi Şenel Kadı, çok sayıda sevenleri ve gazeteci dostları katılım gösterdi. BÜYÜK BİR DEVRİMCİYDİ CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan anma töreninde yaptığı konuşmada İsmail Kadı’nın Gebze’nin yetiştirdiği gazetecilerden, önemli bir değer olduğunu söyledi. Tarhan, “İsmail abimiz Türkiye’nin bütünlüğünü savunan, demokrasi mücadelesi veren, iyi bir aile babası ve büyük bir devrimciydi. Aramızdan zahmetsiz ayrıldı. Hastalığı süresince yanında olan ve destek gösteren ailesinden de Allah razı olsun. Tüm sevenlerinin başı sağolsun” dedi.  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bu tür günlerde konuşmanın zor olduğunu belirtip, merhum İsmail Kadı’ya Allah’tan rahmet diledi. Çiler, “Barıştan, sevgiden yana bir abimizi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu. Kadı’nın dostları da anma töreninde söz alırken Kadı’nın ailesi katılım sağlayan tüm herkese teşekkürlerini sundu.
Duayen gazeteci Kadı, mezarı başında anıldı

Yeni Haber Gazetesi’nin kurucusu olan duayen gazeteci İsmail Kadı, vefatının birinci yılında mezarı başında dualarla anıldı. Gebze medyasının öncü isimleri arasında yer alan ve kentimizin yararları doğrultusunda mücadeleden hiçbir zaman kaçmayan Yeni Haber Gazetesi’nin kurucusu İsmail Kadı, vefatının birinci yıldönümünde Gebze Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemalettin Kaplan, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Kent Politikaları Derneği eski Başkanı Ali Fuat Bilir, Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, gazetemizin yazı işleri müdürü Emrah Erdoğan, Yeni Haber Gazetesi yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar, İsmail Kadı’nın eşi Şenel Kadı, çok sayıda sevenleri ve gazeteci dostları katılım gösterdi.

BÜYÜK BİR DEVRİMCİYDİ
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan anma töreninde yaptığı konuşmada İsmail Kadı’nın Gebze’nin yetiştirdiği gazetecilerden, önemli bir değer olduğunu söyledi. Tarhan, “İsmail abimiz Türkiye’nin bütünlüğünü savunan, demokrasi mücadelesi veren, iyi bir aile babası ve büyük bir devrimciydi. Aramızdan zahmetsiz ayrıldı. Hastalığı süresince yanında olan ve destek gösteren ailesinden de Allah razı olsun. Tüm sevenlerinin başı sağolsun” dedi.  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bu tür günlerde konuşmanın zor olduğunu belirtip, merhum İsmail Kadı’ya Allah’tan rahmet diledi. Çiler, “Barıştan, sevgiden yana bir abimizi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu. Kadı’nın dostları da anma töreninde söz alırken Kadı’nın ailesi katılım sağlayan tüm herkese teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.