Kadıllı Kaymakam Güler’le Buluştu

Gebze 15.05.2018 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kadıllı Kaymakam Güler’le Buluştu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığı’nda Halk ve Güvenlik toplantısı Gebze Kadıllı Mahallesi’nde yapıldı. Vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini Kaymakam Güler’e iletti.

Kaymakam Güler başkanlığında yapılan toplantıya Mollafenari Karakol Komutanı Yurdum Kaymaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadriye Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Kadıllı Mahallesi Muhtarı ve Kadıllı Mahallesi sakinleri katıldı. SORUNLAR ÇÖZÜLECEK Toplantıda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Her ay bir mahallemizde toplantı yapıyoruz.  Mahallelerimizi ilgilendiren eğitim, sağlık, güvenlik, gıda gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarımızın muhasebesini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşarak iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu ise bu sorunlar giderilecek. Sizlerin sıkıntılarını paylaşıp, görüşüp en aza indireceğiz.” dedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kaymakam Güler tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığı’nda Halk ve Güvenlik toplantısı Gebze Kadıllı Mahallesi’nde yapıldı. Vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini Kaymakam Güler’e iletti.

Kaymakam Güler başkanlığında yapılan toplantıya Mollafenari Karakol Komutanı Yurdum Kaymaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadriye Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Kadıllı Mahallesi Muhtarı ve Kadıllı Mahallesi sakinleri katıldı.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Toplantıda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Her ay bir mahallemizde toplantı yapıyoruz.  Mahallelerimizi ilgilendiren eğitim, sağlık, güvenlik, gıda gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarımızın muhasebesini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşarak iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu ise bu sorunlar giderilecek. Sizlerin sıkıntılarını paylaşıp, görüşüp en aza indireceğiz.” dedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kaymakam Güler tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.