Kadınlar ekonomik hayatta olmalı

Kocaeli 14.12.2018 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kadınlar ekonomik hayatta olmalı

Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından Sabri Yalım Parkı’nda kadın emeğinin sergilendiği kermesin açılışına katıldı.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yerli Malı Haftası dolayısıyla AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından Sabri Yalım Parkı’nda kadın emeğinin sergilendiği kermesin açılışına katıldı. Açılan stantları ziyaret eden Büyükakın, kadınların ekonomik hayatta var olması gerektiğini söyledi. Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve partililer eşlik etti.    “ÜLKEMİZ EKONOMİSİ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİDİR”  “AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” sloganıyla 81 ilde gerçekleştirilen programın Kocaeli ayağına kadınlar büyük ilgi gösterdi. Sabri Yalım Parkı’nda açılan stantlarda kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini de sergiledi. Stantları tek tek gezen Büyükakın, kadınları el emeği ürünleri dolayısıyla tebrik etti. Sergilenen ürünlerin, kadınların ekonomiye verebilecekleri katkının küçük bir örneği olduğunu söyleyen Büyükakın, “Onları bu emekleri dolayısıyla tebrik ediyorum. Kadınların ekonomik hayatta var olması, ülkemiz ekonomisi açısından son derece önemlidir” açıklamasını yaptı.   SATIN ALDIĞI ÜRÜNLERİ KADINLARA HEDİYE ETTİ Özellikle yerli ve milli ürünlerin desteklenmesi, tüketim alışkanlıklarının bu yönde gelişmesinin önemine de değinen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Daha güçlü bir Türkiye inşa etmemiz açısından kadınımızın üretime destek vermesi çok kıymetlidir. Bu çabalar inşallah önümüzde çok daha güçlü bir Türkiye’nin önünü açacaktır” diye konuştu. Büyükakın, ürünlerini satan kadınlardan alışveriş yaptı, satın aldığı ürünleri kadınlara hediye etti.  
Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından Sabri Yalım Parkı’nda kadın emeğinin sergilendiği kermesin açılışına katıldı.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yerli Malı Haftası dolayısıyla AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından Sabri Yalım Parkı’nda kadın emeğinin sergilendiği kermesin açılışına katıldı. Açılan stantları ziyaret eden Büyükakın, kadınların ekonomik hayatta var olması gerektiğini söyledi. Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve partililer eşlik etti. 

 

“ÜLKEMİZ EKONOMİSİ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİDİR” 

“AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” sloganıyla 81 ilde gerçekleştirilen programın Kocaeli ayağına kadınlar büyük ilgi gösterdi. Sabri Yalım Parkı’nda açılan stantlarda kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini de sergiledi. Stantları tek tek gezen Büyükakın, kadınları el emeği ürünleri dolayısıyla tebrik etti. Sergilenen ürünlerin, kadınların ekonomiye verebilecekleri katkının küçük bir örneği olduğunu söyleyen Büyükakın, “Onları bu emekleri dolayısıyla tebrik ediyorum. Kadınların ekonomik hayatta var olması, ülkemiz ekonomisi açısından son derece önemlidir” açıklamasını yaptı.

 

SATIN ALDIĞI ÜRÜNLERİ KADINLARA HEDİYE ETTİ

Özellikle yerli ve milli ürünlerin desteklenmesi, tüketim alışkanlıklarının bu yönde gelişmesinin önemine de değinen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Daha güçlü bir Türkiye inşa etmemiz açısından kadınımızın üretime destek vermesi çok kıymetlidir. Bu çabalar inşallah önümüzde çok daha güçlü bir Türkiye’nin önünü açacaktır” diye konuştu. Büyükakın, ürünlerini satan kadınlardan alışveriş yaptı, satın aldığı ürünleri kadınlara hediye etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.