‘Kafadar’lar takımı Çayırova!

Spor 31.07.2018 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘Kafadar’lar takımı Çayırova!

ÇAYIROVASPOR KALİTELİ VE TECRÜBELİ İSİMLERİ KADROSUNA KATTI

Transferde yaptığı nokta atışlarla dikkat çeken Çayırovaspor, Gökhan Günaydın’ın ardından Ali Kafadar’ı da renklerine bağlayarak bombayı patlattı. Kulüp Başkanı Şevket Külte, yeni transferlerin için, ‘’Gücümüze güç katacaklar’’dedi. Geçtiğimiz günlerde Beylerbeyispor’un tecrübeli kaptanı Gökhan Günaydın’ı renklerine bağlayarak ses getiren Çayırovaspor, kariyerli bir ismi daha transfer etti. Yeşil siyahlı temsilcimiz, Adanaspor, Bandırmaspor ve Cizrespor’da şampiyonluk sevinci yaşayan yıldız golcü Ali Kafadar’ı transfer ederek bombayı patlattı. Kariyerinde tam 17 farklı takımda forma giyen 31 yaşındaki forvetin, 1.Lig’de 7, 2.Lig’de 56 ve 3.Lig’de 127 maçı bulunurken, profesyonel liglerde 51 kez rakip ağları sarsmıştı. KÜLTE: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKLAR Dün yeni takımı Çayırovaspor ile ilk antrenmanına çıkarak teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışan Ali Kafadar, Çayırovaspor ile ilgili çok iyi referanslar aldığını ve yeşil siyahlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Antrenman takımını yalnız bırakmayan Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte de, yeni transferler Ali Kafadar ve Gökhan Günaydın’ın oldukça parlak bir kariyerleri olduğunu vurgulayarak, Çayırovaspor’un gücüne güç katacaklarını söyledi.   (soldan-sağa)-(Çayırovaspor yöneticisi Murat Kalkan, Ali Kafadar, Gökhan Günaydın, Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte)  
ÇAYIROVASPOR KALİTELİ VE TECRÜBELİ İSİMLERİ KADROSUNA KATTI

Transferde yaptığı nokta atışlarla dikkat çeken Çayırovaspor, Gökhan Günaydın’ın ardından Ali Kafadar’ı da renklerine bağlayarak bombayı patlattı. Kulüp Başkanı Şevket Külte, yeni transferlerin için, ‘’Gücümüze güç katacaklar’’dedi.

Geçtiğimiz günlerde Beylerbeyispor’un tecrübeli kaptanı Gökhan Günaydın’ı renklerine bağlayarak ses getiren Çayırovaspor, kariyerli bir ismi daha transfer etti. Yeşil siyahlı temsilcimiz, Adanaspor, Bandırmaspor ve Cizrespor’da şampiyonluk sevinci yaşayan yıldız golcü Ali Kafadar’ı transfer ederek bombayı patlattı. Kariyerinde tam 17 farklı takımda forma giyen 31 yaşındaki forvetin, 1.Lig’de 7, 2.Lig’de 56 ve 3.Lig’de 127 maçı bulunurken, profesyonel liglerde 51 kez rakip ağları sarsmıştı.

KÜLTE: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKLAR

Dün yeni takımı Çayırovaspor ile ilk antrenmanına çıkarak teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışan Ali Kafadar, Çayırovaspor ile ilgili çok iyi referanslar aldığını ve yeşil siyahlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Antrenman takımını yalnız bırakmayan Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte de, yeni transferler Ali Kafadar ve Gökhan Günaydın’ın oldukça parlak bir kariyerleri olduğunu vurgulayarak, Çayırovaspor’un gücüne güç katacaklarını söyledi.

 

(soldan-sağa)-(Çayırovaspor yöneticisi Murat Kalkan, Ali Kafadar, Gökhan Günaydın, Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.